Det store bildet – Vi utforsker Guds fundament for livet

Kurs 1 i Explore A-serienDato: 25/09/20 18:00 – 26/09/20 21:00
Sted:
Undervisning: Norske undervisere


Alle er vi født med spørsmål om livet og evigheten dypt innprentet i våre hjerter. Vi har et Gudgitt behov for å finne ut hvorfor vi er her på jorda og hva livet handler om. I dagens samfunn hvor alt skifter så fort og hvor de forvirrende stemmene er så mange, har vi mer enn noen gang behov for solide fundamenter å bygge livet vårt på.

Dette kurset svarer på disse fundamentale spørsmålene om livet ut i fra et solid Bibelsk perspektiv. Vi vil se på historien fra de tidligste dagene I 1. Mosebok til Jesu gjenkomst i Åpenbaringsboken. Vi vil bedre forstå hvor vi kommer fra og hvordan menneskeheten rotet det til, men kanskje aller viktigst er det å forstå mer om Guds utrolige redningsplan for oss. Ikke bare har Gud frelst oss, Han har også helbredet oss og satt oss på rett kurs til å oppfylle den hensikt Han har for vårt liv!

Det store bildet» vil hjelpe oss til å forstå mer av Guds plan for vårt liv, og vi tror dette kurset vil bli viktig for å starte vår reise mot frihet - med «styrke for dagen og håp for i morgen».

P R A K T I S K E O P P L Y S N I N G E R:

Påmelding til sjb@ellel.no eller vårt sentralbord 37 96 99 00

Priser:
Kursavgift kr. 800,- og måltider kr. 600,- . Tilsammen kr. 1400,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Overnatting:
To eller tremannsrom med eget bad: kr. 500,-
Tomansrom uten eget bad: kr. 400,-
Enerom uten bad: kr. 500,-

Kurset avsluttes lørdag kveld. For de som ønsker å overnatte til søndag og nyte en deilig frokost og stille tid alene med Gud, er det en tilleggsavgift på kr. 400.
Alle priser er pr. person og inklusiv offentlige avgifter.

For de som velger å følge alle kursene i Explore A serien, gis det 10% rabatt.
50% studentrabatt for ungdom under 28 år.


Brosjyre: LAST NED

[wpv-map-render map_id=»map-1″][/wpv-map-render][wpv-map-marker map_id=»map-1″ marker_id=»marker-2″ marker_field=»wpcf-sted»][/wpv-map-marker]