Et familieforetak – vi utforsker hva det betyr å leve i Guds familie

Kurs 1 i Explore b-serienDato: 10/09/21 18:00 – 11/09/21 21:00
Sted:
Undervisning:Andreas og Ria Hefti

Andreas og Ria Hefti er tidligere ledere for Ellel Tyskland. De er dyktige og inspirerende formidlere.


Gud ønsket at hans familie skulle være en oase av trygghet, styrke og helbredelse. Vi trenger å forstå de guddommelige prinsippene i Guds familie for å forstå vår plass i vår egen familie, i menigheten, og i fellesskapet med hverandre.

Jesu foreldre, Maria og Josef, ble engstelige da de ikke kunne finne Jesus. Da de fant ham i tempelet, sa han ganske enkelt: «Visste dere ikke at jeg må være i min Fars hus?»

Vi har blitt født på ny inn i Guds familie. Uansett bakgrunn, evner eller kvalifikasjoner, er vi bestemt til å være aktive medlemmer i Hans familie. I Hans «familieforetak», har vi alle en plass og en oppgave. Men hva betyr egentlig dette? Tror vi at vi har en oppgave bare vi kan fylle?

I dette kurset vil vi se på hva det betyr å være i Guds familie - et sted hvor vi kan vokse og trives, hvor vi får høre til og hvor vi kan finne hvile. Vi vil se på hva kjennetegnene på å være i Guds familie er, og hva vi kan tilby i vår tjeneste for Ham. Dette kurset vil også gi et evighetsperspektiv på dette store privilegiet vi har, dra oss nærmere Guds hjerte og vise oss vår plass i Guds plan.

P R A K T I S K E O P P L Y S N I N G E R:
Påmelding til sjb@ellel.no eller vårt sentralbord 37 96 99 00

Priser:
Kursavgift kr. 800,- og måltider kr. 600,- . Tilsammen kr. 1400,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Overnatting:
To eller tremannsrom med eget bad: kr. 500,-
Tomansrom med felles bad bad: kr. 400,-
Tillegg enerom med felles bad: kr. 300,-
(NB: Vi har svært få enkeltrom).

Kurset avsluttes lørdag kveld. For de som ønsker å overnatte til søndag og nyte en deilig frokost og stille tid alene med Gud, er det en tilleggsavgift på kr. 300,-.
Alle priser er pr. person og inklusiv offentlige avgifter.

For de som velger å følge alle kursene i Explore B serien, gis det 10% rabatt.
50% rabatt for studenter under 28 år.

Kurset arrangeres på Ellel Grosås Senter.


Brosjyre: LAST NED

[wpv-map-render map_id=»map-1″][/wpv-map-render][wpv-map-marker map_id=»map-1″ marker_id=»marker-2″ marker_field=»wpcf-sted»][/wpv-map-marker]