Et familieforetak – vi utforsker hva det betyr å leve i Guds familie

Kurs 1 i Explore B-serienDato: 30/08/19 00:00 – 31/08/19 00:00
Sted:
Undervisning:Derek og Beryl Puffet

Derek og Beryl Puffet er ledere for Ellel Afrika.
De er dyktige formidlere, og har et stort hjerte for å hjelpe mennesker.


Gud ønsket at hans familie skulle være en oase av trygghet, styrke og helbredelse. Vi trenger å forstå de guddommelige prinsippene i Guds familie, for å forstå vår plass i vår egen familie, i menigheten, og i fellesskapet med hverandre.
Jesu foreldre, Maria og Josef, ble engstelige da de ikke kunne finne Jesus. Da de fant ham i tempelet, sa han ganske enkelt: «Visste dere ikke at jeg må være i min Fars hus?»

Vi har blitt født på ny inn i Guds familie. Uansett bakgrunn, evner eller kvalifikasjoner, er vi bestemt til å være aktive medlemmer i Hans familie. I Hans «familieforetak», har vi alle en plass og en oppgave. Men hva betyr egentlig dette? Trorvi at vi har en oppgave bare vi kan fylle?

I dette kurset vil vi se på hva det betyr å være i Guds familie - et sted hvor vi kan vokse og trives, hvor vi får høre til, og hvor vi kan finne hvile. Vi vil se på hva kjennetegnene på å være i Guds familie er, og hva vi kan tilby i vår tjeneste for Ham. Dette kurset vil også gi et evighetsperspektiv på dette store privilegiet vi har, dra oss nærmere Guds hjerte, og vise oss vår plass i Guds plan.

Praktiske opplysninger:
Påmelding til pv@ellelnorge.no eller telefon 379 69 900

Priser:
Kursavgift kr. 800,- og måltider kr. 600,-. Tilsammen kr. 1400,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Overnatting:
To eller tremannsrom med eget bad: kr. 500,-
Tomansrom uten eget bad: kr. 400,-
Enerom uten bad: kr. 500,-

Kurset avsluttes lørdag kveld. Det er mulighet for å overnatte til søndag og nyte en deilig søndagsfrokost og ha stille tid med Gud. Pris kr. 300,-.

Alle priser er pr. person og inklusiv offentlige avgifter.


Brosjyre: LAST NED

[wpv-map-render map_id=»map-1″][/wpv-map-render][wpv-map-marker map_id=»map-1″ marker_id=»marker-2″ marker_field=»wpcf-sted»][/wpv-map-marker]