Explore A6 – Innsida ut – vi utforsker indre sår og skader og hva som kan gi helbredelseDato: 01/03/19 18:00 – 02/03/19 21:00
Sted: Ellel Grosås Senter, Iveland
Undervisning:Angela Weir

Angela Weir kommer fra England og er tilknyttet Ellel som frivillig underviser og forbeder.
Hun underviser levende og nydelig, og har en spesiell intereresse for indre helbredelser og helbredelse for våre føleleser.


Innsida ut – vi utforsker indre sår og skader og hva som kan gi helbredelse

Gud er vår Skaper. Han kjenner hver enkelt av oss og elsker oss uten betingelser. Men på tross av Hans store kjærlighet mot oss, lever vi i en fallen verden og dette har ofte ført til omstendigheter som har skadet og ødelagt deler av vårt indre menneske. Når vi blir påvirket på denne måten, kan det føre til et kaos på innsiden som ofte gi seg utslag i måten vi lever på.
I dette kurset vil vi se på hvordan Gud har skapt oss, og hvordan vår ånd og sjel virker sammen for å danne den vi er. Vi vil utforske hvordan vårt indre menneske blir påvirket av hendelser i fortiden og hvordan indre sår og skader oppstår.
Gud, vår Skaper har en plan for full gjenopprettelse for hver eneste en av oss. Vi vil se hvordan vi kan anvende Guds kjærlighet og sannhet inn i livene til de som trenger indre helbredelse.

Pris:
Kursavgift kr. 800,- og måltider kr. 600,- . Tilsammen kr. 1400,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Overnatting:
To eller tremannsrom med eget bad: kr. 500,-
Tomansrom uten eget bad: kr. 400,-
Enerom uten bad: kr. 500,-

Kurset avsluttes lørdag kveld. For de som ønsker å overnatte til søndag og nyte en deilig frokost, er det en tilleggsavgift på kr. 300.
Alle priser er pr. person og inklusiv offentlige avgifter.

For de som velger å følge alle kursene i Explore A serien, gis det 10% rabatt.
Egne studentpriser for ungdom under 28 år. Kontakt oss for informasjon.

Påmelding: Kontakt oss på tlf. 37 96 99 00 eller send påmeldingen til pv@ellelnorge.no