Fri oss fra det onde – Vi utforsker fiendens lureri og snarer

Kurs 3 i Explore B serienDato: 25/10/19 18:00 – 26/10/19 21:00
Sted:
Undervisning:Jilly Lyon Taylor

Jilly Lyon Taylor er en del av lederskapet for Ellel Pierrepont, og en av hovedunderviserne der. Hun underviser også ofte på andre Ellel sentre rundt i verden. Vi er heldige som får besøk av henne i Norge.


Følelsen av å bli holdt tilbake i vårt liv uten å vite av hva, er ganske vanlig. Vi lever både i en fysisk- og åndelig virkelighet som hele tiden påvirker oss, bevisst eller ubevisst. Som kristne, er vi ikke immune mot å falle i fiendens skjulte feller, heller ikke når det gjelder helbredelse og åndelig velvære. Gjennom dette kurset vil vi kaste lys på hvordan Den onde kan forføre oss, selv når vi prøver å leve som Jesu disipler.

Bibelen forteller oss at fienden er ute etter å forføre oss og lure oss, og han bruker ulike strategier. Vi vil se på noen alternative veier til helbredelse, samt ulike treningsmetoder, og avdekke de farlige åndelige røttene til disse som vil skade mer enn de vil lege.

Gjennom dette kurset vil du få viktig undervisning i forhold til å prøve ånder, utfrielsestjenesten, hvordan åndelig urent land kan renses, og mye mer. Bibelen er grunnlaget for all undervisning.

Kurset bygger på “Guds fiende avslørt” i Explore A kurset. Det er en fordel om du har hatt dette kurset først.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER:
Påmelding til pv@ellelnorge.no eller tlf. 379 69 900.

Priser:
Kursavgift kr. 800,- og måltider kr. 600,-. Tilsammen kr. 1400,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Overnatting:
To eller tremannsrom med eget bad: kr. 500,-
Tomansrom uten eget bad: kr. 400,-
Enerom uten bad: kr. 500,-

Kurset avsluttes lørdag kveld. Det er mulighet for å overnatte til søndag og nyte en deilig søndagsfrokost og ha stille tid med Gud. Pris kr. 300,-.

Alle priser er pr. person og inklusiv offentlige avgifter.


Brosjyre: LAST NED

[wpv-map-render map_id=»map-1″][/wpv-map-render][wpv-map-marker map_id=»map-1″ marker_id=»marker-2″ marker_field=»wpcf-sted»][/wpv-map-marker]