Gudgitt seksualitet – 10.-11. januar 2020

Fra: 10 januar, 2020 18:00

Til: 14 desember, 2022 21:00

 

Sted: Ellel Grosås Senter

Undervisning: Norske undervisere

 

Gud har skapt oss mennesker med seksualitet, og det er noe som er ment å bringe glede, velsignelse og liv. Vi lever en i en verden med skiftende normer, og det er mye forvirring rundt dette viktige emnet. Gjennom kurset vil vi forsøke å bringe klarhet ut fra tradisjonell kristen forståelse av Bibelen.

Gjennom kurset vil vi utforske fundamentet for vår seksualitet slik Gud tenkte det skulle være. Vi vil se på viktigheten av den Bibelske ekteskapspakten og kraften i gode grenser. Vi vil også se på hvordan seksuelle uttrykk utenfor denne pakten er syndige og har konsekvenser ikke bare våre liv, men også for de som er knyttet til oss.

Den gode nyheten er at skadet seksualitet kan bli gjenopprettet til Guds gode orden. Vi vil også dele hvordan vi gjennom Jesus Kristus, kan få tilgivelse som bryter ugudelige bindinger og renser oss for seksuell synd. Vi skal også lære hvordan vi kan vandre i renhet.

Kurs 5 i Explore B serien.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER:
Påmelding til pv@ellelnorge.no eller tlf. 379 69 900.

Priser:
Kursavgift kr. 800,- og måltider kr. 600,-. Tilsammen kr. 1400,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Overnatting:
To eller tremannsrom med eget bad: kr. 500,-
Tomansrom uten eget bad: kr. 400,-
Enerom uten bad: kr. 500,-

Kurset avsluttes lørdag kveld. Det er mulighet for å overnatte til søndag og nyte en deilig søndagsfrokost og ha stille tid med Gud. Pris kr. 300,-.