Guds Farshjerte

Veien til Guds Farshjerte!Dato: 04/12/20 18:00 – 06/12/20 14:00
Sted:
Undervisning: Paul og Diane Watson

Paul og Diane Watson er ledere på Ellel Pierrepont. De har besøkt oss tidliger, og vi gleder oss over at de kommer igjen.
De er varme, dyktige og inspirerende undervisere.


Hvor godt kjenner du Gud?
Vi har alle en ide om hvordan Gud er som Far. Gjennom vår jordiske far og andre farsfigurer har mange av oss fått et forvrengt bilde av hvordan Gud virkelig er. I dette kurset vil vi se på hvordan Gud er som Far for oss. Vi vil også se på hvordan vi blir såret og hvordan disse sårene gjør det vanskeligere for oss å ta imot sannheten om hvem Gud er.

Om du ønsker å virkelig kjenne Gud og erfare Hans uforbeholdne kjærlighet og aksept, om du ønsker å gå fra kunnskap i hodet til erfaring i hjertet, da er dette kurset for deg.

Gjennom denne helgen vil vi dra på en reise til Guds Farshjerte. Ettersom du tar steg for steg, vil du begynne legge bak deg ditt forvrengte selvbilde som er bygget på forsømmelse, avvisning, å være forlatt eller utsatt for misbruk, og begynne å oppdage det sanne bilde av deg selv, basert på Guds ord og åpenbaring fra Den hellige ånd.

Vi vil se på hvordan vi steg mot å kjenne Gud og det hjertet Han har for sine barn. Erfaringen av Hans kjærlighet og frihet kan bli din.

P R A K T I S K E O P P L Y S N I N G E R:

Påmelding til sjb@ellel.no eller vårt sentralbord 37 96 99 00

Priser:
Kurs og måltider: kr. 1600,-

Overnatting:
I to- og tremannsrom: kr. 700,-
I enerom: kr. 1000,-
(NB: Vi har svært få enerom).

[wpv-map-render map_id=»map-1″][/wpv-map-render][wpv-map-marker map_id=»map-1″ marker_id=»marker-2″ marker_field=»wpcf-sted»][/wpv-map-marker]