Guds Farshjerte

Veien til Guds Farshjerte!Dato: 04/12/20 18:00 – 06/12/20 14:00
Sted:
Undervisning: Paul og Diane Watson

Paul og Diane Watson er ledere på Ellel Pierrepont. De har besøkt oss tidliger, og vi gleder oss over at de kommer igjen.
De er varme, dyktige og inspirerende undervisere.


Hvor godt kjenner du Gud?
Vi har alle en ide om hvordan Gud er som Far. Gjennom vår jordiske far og andre farsfigurer har mange av oss fått et forvrengt bilde av hvordan Gud virkelig er. I dette kurset vil vi se på hvordan Gud er som Far for oss. Vi vil også se på hvordan vi blir såret og hvordan disse sårene gjør det vanskeligere for oss å ta imot sannheten om hvem Gud er.

Om du ønsker å virkelig kjenne Gud og erfare Hans uforbeholdne kjærlighet og aksept, om du ønsker å gå fra kunnskap i hodet til erfaring i hjertet, da er dette kurset for deg.

Gjennom denne helgen vil vi dra på en reise til Guds Farshjerte. Ettersom du tar steg for steg mot Gud som Far, vil du begynne å legge bak deg ditt forvrengte selvbilde. Ofte er det forvrengte selvbildet bygget på fordømmelse, avvisning, å være forlatt eller utsatt for misbruk. Vårt håp er at du skal begynne å oppdage det sanne bilde av deg selv basert på Guds ord og åpenbaring fra Den hellige ånd.

Vi vil se på hvordan vi steg mot å kjenne Gud og det hjertet Han har for sine barn. Erfaringen av Hans kjærlighet og frihet kan bli din.

P R A K T I S K E O P P L Y S N I N G E R:

Priser:
Kurs og måltider: kr. 1600,-

Overnatting:
To og tremannsrom med eget bad: kr. 800,-
Tomannsrom med felles bad: kr. 700,-
Tillegg enkeltrom med felles bad: kr. 300,-

Alle priser er pr. person og inkl. mva.

For informasjon eller påmelding, kontakt Ellel kontoret på tlf. 37 96 99 00,
eller send en epost til Siri Bryge på sjb@ellel.no

[wpv-map-render map_id=»map-1″][/wpv-map-render][wpv-map-marker map_id=»map-1″ marker_id=»marker-2″ marker_field=»wpcf-sted»][/wpv-map-marker]