Omkoblet – Vi utforsker hva vi tror og holder for sant, og hvordan det påvirker hva vi sier og gjør

Kurs 2 i Explore B-serienDato: 04/10/19 18:00 – 05/10/19 21:00
Sted: Ellel Grosås Senter, Iveland
Undervisning:Norske undervisere


Kurs 2 i Explore B-serien.

Har du noen gang følt at ditt liv er full av flokete tanker og oppfatninger som ikke er grunnfestet, men som føles så reelle at de påvirker din adferd?

Mange av oss strever med å fullt ut ta imot Guds sannhet i vårt hjerte fordi det kolliderer med en annen «sannhet» inne i oss. Vi hører og leser i Bibelen at Gud vil ta hånd om alle våre behov, men på grunn av en ofte ubevisst, men dyp oppfatning om at vi kun kan stole på oss selv, lever vi et liv hvor vi tror at vi må sørge for oss selv. Kanskje er dette som vi tror og holder for sant dypt i vårt indre, relatert til oss selv eller til andre. Det kan påvirke evnen til å ha dype og meningsfulle relasjoner.

Gjennom dette kurset vil vi utforske hvordan våre oppfatninger om Gud, andre og oss selv blir formet, og hvordan disse oppfatningene kan føre til destruktiv adferd når de ikke samsvarer med Guds sannhet. Vi vil dele Guds hjerte for å «omkoble» vår «sannhet» med Hans sannhet. Gud ønsker å fri oss fra kraften i disse løgnene som vi har trodd og holdt for sanne. Han vil fri oss ut fra våre uheldige adferdsykluser, så vi kan finne frihet og nytt liv i Ham.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER:
Påmelding til pv@ellelnorge.no eller tlf. 379 69 900.

Priser:
Kursavgift kr. 800,- og måltider kr. 600,-. Tilsammen kr. 1400,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Overnatting:
To eller tremannsrom med eget bad: kr. 500,-
Tomansrom uten eget bad: kr. 400,-
Enerom uten bad: kr. 500,-

Kurset avsluttes lørdag kveld. Det er mulighet for å overnatte til søndag og nyte en deilig søndagsfrokost og ha stille tid med Gud. Pris kr. 300,-.

Alle priser er pr. person og inklusiv offentlige avgifter.


Brosjyre: LAST NED