Omkoblet – Vi utforsker hva vi tror og holder for sant, og hvordan det påvirker hva vi sier og gjør

Kurs 2 i Explore b-serienDato: 08/10/21 18:00 – 09/10/21 21:00
Sted:
Undervisning:Norske undervisere


Har du noen gang følt at ditt liv er full av flokete tanker og oppfatninger som ikke er grunnfestet, men som føles så reelle at de påvirker din adferd?

Mange av oss strever med å fullt ut ta imot Guds sannhet i vårt hjerte fordi det kolliderer med en annen «sannhet» inne i oss. Vi hører og leser i Bibelen at Gud vil ta hånd om alle våre behov, men på grunn av en ofte ubevisst, men dyp oppfatning om at vi kun kan stole på oss selv, lever vi et liv hvor vi tror at vi må sørge for oss selv. Kanskje er dette som vi tror og holder for sant dypt i vårt indre, relatert til oss selv eller til andre. Det kan påvirke vår evne til å ha dype og meningsfulle relasjoner.

Gjennom dette kurset vil vi utforske hvordan våre oppfatninger om Gud, andre og oss selv blir formet, og hvordan disse oppfatningene kan føre til destruktiv adferd når de ikke samsvarer med Guds sannhet. Vi vil dele Guds hjerte for å «omkoble» vår «sannhet» med Hans sannhet. Gud ønsker å fri oss fra kraften i de løgnene som vi har trodd og holdt for sannhet. Han vil fri oss ut fra våre uheldige adferdssykluser, så vi kan finne frihet og nytt liv i Ham.

P R A K T I S K E O P P L Y S N I N G E R:
Påmelding til sjb@ellel.no eller vårt sentralbord 37 96 99 00

Priser:
Kursavgift kr. 800,- og måltider kr. 600,- . Tilsammen kr. 1400,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Overnatting:
To eller tremannsrom med eget bad: kr. 500,-
Tomansrom med felles bad bad: kr. 400,-
Tillegg enerom med felles bad: kr. 300,-
(NB: Vi har svært få enkeltrom).

Kurset avsluttes lørdag kveld. For de som ønsker å overnatte til søndag og nyte en deilig frokost og stille tid alene med Gud, er det en tilleggsavgift på kr. 300,-.
Alle priser er pr. person og inklusiv offentlige avgifter.

For de som velger å følge alle kursene i Explore B serien, gis det 10% rabatt.
50% rabatt for studenter under 28 år.

Kurset arrangeres på Ellel Grosås Senter.


Brosjyre: LAST NED

[wpv-map-render map_id=»map-1″][/wpv-map-render][wpv-map-marker map_id=»map-1″ marker_id=»marker-2″ marker_field=»wpcf-sted»][/wpv-map-marker]