Ukeskurset «Gjennombrudd til Frihet»

Hvordan vokse inn i frihet, glede og fred!Dato: 06/11/20 18:00 – 13/11/20 10:00
Sted:
Undervisning: Norske undervisere


Velkommen til ukeskurset Gjennombrudd til Frihet Breaking Through to Freedom,
(eller Breaking Through to Freedom som det heter på engelsk).

Denne uken er mye mer enn bare et treningskurs. I tillegg til livsnær undervisning, tilbyr den nøkler til disippelskap for livet her og nå, personlig veiledning, kreativitetsmuligheter, og ikke minst kvalitetstid til å være sammen med Gud og tid til å hygge seg sammen med andre.

Veiledet av team-medlemmer fra Ellel Norge, vil du bli gitt tid og rom til å arbeide med det som har holdt deg tilbake fra å finne frihet.

Undervisningen formidler bibelske sannheter som vil gi inspirasjon til gruppesamtalene, fellesskapet, kreativiteten og deletiden. De personlige veilednings-samtalene kan gi verdifulle innspill til situasjonen du befinner deg i. Tilsammen kan dette gi et viktig bidrag til din personlige reise mot legedom og disippelskap, både på kurset og etter at du er kommet hjem. Mange tidligere gjester forteller om at dype og varige endringer har funnet sted, og at dette ukeskurset har vært livsforvandlende for dem.

Hvis du er kommet inn i et uføre i din vandring med Kristus, trenger noen som kan hjelpe deg å "se skogen for bare trær", eller har behov for forbønn inn i noe spesielt, da er dette en uke for deg!

Det er en fordel at du har en viss kjennskap til Ellels undervisning, og gjerne har deltatt på en av Ellels Forbønnsdager tidligere.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER:
Påmelding til sjb@ellel.no eller tlf. 37 96 99 00

Samlet kurspris: Kr 4500,-
Dette inkluderer:
kr 1500,- Kursavgift (betales ved påmelding; depositum)
Kr 1500- Alle måltider på Grosås. NB: Gjelder alle kursdeltakere.
Kr 1500,- Overnatting på Grosås i 2-3 mannsrom (uten sengetrekk og håndklær)
Tillegg for enkeltrom med felles bad: kr. 500,-.
NB: Vi har svært få enkeltrom.


Brosjyre: LAST NED

[wpv-map-render map_id=»map-1″][/wpv-map-render][wpv-map-marker map_id=»map-1″ marker_id=»marker-2″ marker_field=»wpcf-sted»][/wpv-map-marker]