Å bryte ugudelige adferdsmønstre
Dato: 11/10/24 17:00 – 13/10/24 12:00

Sted: Ellel Ministries Norge, Grosås Senter

Undervisning: Norske undervisere

 

Velkommen til Ellels modulskole Explore B som begynner i september 2024 og avsluttes i juni 2025. Dette er en unik sjanse til å delta på en livsforvandlende reise der Gud kan få arbeide i ditt liv gjennom 10 helger med undervisning, lovsang, forbønn, kreativitet, gruppesamtaler og mye mer!

Andre kurs i serien har tittelen Å BRYTE UGUDELIGE ADFERDSMØNSTRE

Hva vi tror og hvordan vi oppfører oss er uløselig knyttet sammen. Det vi dypest sett tror om oss selv, andre og Gud, kan bli forvrengt gjennom livets hendelser. Det kan lede til dyp forvirring og påvirke våre relasjoner negativt. Det kan også føre til at vi kan streve med vår mentale helse.
Gjennom dette kurset vil vi utforske hvordan våre dype trosoppfatninger formes. Når disse dype trosoppfatningene er i uoverensstemmelse med Guds sannhet, kan det føre til adferdssykluser i livet vårt som er plagsomme, destruktive og avhengighetsskapende.

Guds hjerte er å sette oss fri fra kraften i de løgnene som har satt seg fast i vårt hjerte, slik at Guds sannhet kan endre den negative adferden og vanene som prøver å kontrollere oss.
Uten å dømme noen, ønsker vi å hjelpe de som kjenner seg fanget og låst i adferd som de ikke klarer å endre. Vi vil prøve å identifisere løgnene som styrer vår væremåte slik at vi kan finne frihet og nytt liv i Jesus Kristus.

Undervisningen starter fredag kveld og avsluttes lørdag kveld. Det er mulig å overnatte til søndag, få en god frokost og ha tid til å være i stillhet med Gud på formiddagen.

P R A K T I S K I N F O R M A S J O N:

Påmelding: Kontakt oss på epost sjb@ellel.no eller ring kontoret på tlf. 37 96 99 00.

Priser:

A. Priser for de som melder seg på hele kursserien Explore B:

Pris kr. 1 950,- pr. måned i 10 måneder, som inkluderer følgende:
Kursavgift, måltider, overnatting etter eget valg (avhengig av tilgjengelighet på rom), egen gruppe under Explore kursene, overnatting til søndag med god frokost og egen tid med Herren frem til kl. 12.00. Siste kurshelg «Forbedertrening» er også kun for de som tar hele kursserien.

Prisen forutsetter bindende kontrakt om månedlige betaling fra og med september 2024, til og med juni 2025.

B. Priser for enkeltkurs i Explore B:
Kursavgift og måltider: kr. 1 700,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Ønsker du overnatting har vi 2 romkategorier:
1) Overnatting i 2-3 mannsrom med eget bad: kr. 600,-
2) Overnatting i enerom med felles bad: kr. 800,- (NB. Vi har svært få enerom).

I tillegg kommer overnatting til søndag for de som ønsker, der en kan nyte en deilig frokost og ha egen tid sammen med Herren. Tilleggsavgift kr. 350,-.

For de som overnatter i 2-3 mannsrom har vi skjermbrett tilgjengelig.