Å leve i vår Gudgitte identitet
Dato: 04/04/25 17:00 – 06/04/25 12:00

Sted: Ellel Grosås Senter

 

Velkommen til Ellels modulskole Explore B som begynner i september 2024 og avsluttes i juni 2025. Dette er en unik sjanse til å delta på en livsforvandlende reise der Gud kan få arbeide i ditt liv gjennom 10 helger med undervisning, lovsang, forbønn, kreativitet, gruppesamtaler og mye mer!

Åttende kurs i serien har tittelen Å LEVE I VÅR GUDGITTE IDENTITET

Vi har alle et spørsmål i vårt hjerte: «Hvem er jeg?»
Mange leter etter svar på dette spørmålet gjennom hele livet. Men vi oppdager fort at vi står overfor ulike og motstridende svar. I vår søken etter å passe inn, bli akseptert, bli verdsatt og elsket, kan vi lett underlegge oss press, forventninger og krav som tvinger oss til å undertrykke noe av vår unike personlighet. Eller til og med ta inn elementer som ikke er oss, men som kan synes mer akseptable.

Gud alene kjenner det fulle omfanget av din unike identitet. Og Han lengter etter at du skal vandre fritt og bare være deg. I dette kurset utforsker vi hvordan ting kan ha blitt forvrengt, og hvordan selv-avvisning kan ha ødelagt oss. Gud ønsker sannhet i vårt innerste, og det er nøkkelen til å avvise din falske identitet og finne ditt virkelige jeg.

Og fra dette stedet kan du utforske en ny og trygg relasjon med Gud, med en ny trygghet på at du er elsket, tilgitt og akseptert av Gud.

P R A K T I S K I N F O R M A S J O N:

Påmelding: Kontakt oss på epost sjb@ellel.no eller ring kontoret på tlf. 37 96 99 00.

Priser:

A. Priser for de som melder seg på hele kursserien Explore B:

Pris kr. 1 950,- pr. måned i 10 måneder, som inkluderer følgende:
Kursavgift, måltider, overnatting etter eget valg (avhengig av tilgjengelighet på rom), egen gruppe under Explore kursene, overnatting til søndag med god frokost og egen tid med Herren frem til kl. 12.00. Siste kurshelg «Forbedertrening» er også kun for de som tar hele kursserien.

Prisen forutsetter bindende kontrakt om månedlige betaling fra og med september 2024, til og med juni 2025.

B. Priser for enkeltkurs i Explore B:
Kursavgift og måltider: kr. 1 700,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Ønsker du overnatting har vi 2 romkategorier:
1) Overnatting i 2-3 mannsrom med eget bad: kr. 600,-
2) Overnatting i enerom med felles bad: kr. 800,- (NB. Vi har svært få enerom).

I tillegg kommer overnatting til søndag for de som ønsker, der en kan nyte en deilig frokost og ha egen tid sammen med Herren. Tilleggsavgift kr. 350,-.

For de som overnatter i 2-3 mannsrom har vi skjermbrett tilgjengelig.