Å samle bitene – 7.-8. februar 2020
Dato: 07/02/20 18:00 – 08/02/20 21:00

Sted: Ellel Grosås Senter

Undervisning: Gunvor Pernille Rekstad og Anna Wood

Gunvor er tidligere leder av Ellel Ministries Norge. Anne Wood er tidligere leder av Ellel Skottland. Hun er også med i Ellels internasjonale lederskap.

 

Helsepersonell erkjenner at de som opplever plutselige ulykker og traumer ikke bare har kroppslige plager, men ofte også erfarer dypere problemer som kan påvirke dem lenge etter hendelsen.

Dette kan være post-traumatisk stress, eller det kan være en skader og symptomer som vedvarer lenge etter at kroppen er leget. Når helsepersonell ikke kan gjøre mer, kan mange lure på om det er noen svar på de vanskelighetene mange opplever etter ulykker og traumer. Svaret på dette er ja. Det er måter vi kan be inn i disse øyeblikkene av traume der vi går til kilden for smerten.

Sjokk og traume kan oppstå ved fysiske ulykker, gjennom uventet tap etter dødsfall, økonomiske tragedier, overgrep, eller sjokk som når inn til din kjerne. Dette kan påvirke vår sjel og vår ånd og forårsake dyp skade i vårt indre.
I dette kurset utforsker vi hva det betyr å være ødelagt i sjel og ånd etter ulykker og traumer. Jesu løfte om å lege dem som har et sønderknust hjerte, kan bringe gjenopprettelse og helbredelse til hele oss. Ellel Ministries har sett at mange mennesker som har blitt helbredet og funnet frihet fra de indre konsekvensene av ulykker og traumer.

Kurs 6 i Explore B serien

PRAKTISKE OPPLYSNINGER:
Påmelding til pv@ellelnorge.no eller tlf. 379 69 900.

Priser:
Kursavgift kr. 800,- og måltider kr. 600,-. Tilsammen kr. 1400,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Overnatting:
To eller tremannsrom med eget bad: kr. 500,-
Tomansrom uten eget bad: kr. 400,-
Enerom uten bad: kr. 500,-

Kurset avsluttes lørdag kveld. Det er mulighet for å overnatte til søndag og nyte en deilig søndagsfrokost og ha stille tid med Gud. Pris kr. 300,-.