Åndelig dømmekraft – et vern mot forførelse
Dato: 09/05/25 17:00 – 11/05/25 12:00

Sted: Ellel Grosås Senter

 

Velkommen til Ellels modulskole Explore B som begynner i september 2024 og avsluttes i juni 2025. Dette er en unik sjanse til å delta på en livsforvandlende reise der Gud kan få arbeide i ditt liv gjennom 10 helger med undervisning, lovsang, forbønn, kreativitet, gruppesamtaler og mye mer!

Niende kurs i serien har tittelen ÅNDELIG DØMMEKRAFT - ET VERN MOT FORFØRELSE

Vi lever i en tid hvor moralske og etiske standarder er flytende og omdiskutert i alle deler av samfunnet. Til og med i kristne sammenhenger er det mange ulike stemmer og meninger, og det drives lobbyvirksomhet for utallige versjoner av «sannheten».

For å leve i fred og trygghet trenger vi en solid standard som sannhet, adferd og tro kan måles opp mot. Og denne loddsnoren er Guds ord.

Herren ønsker å hjelpe oss med å navigere trygt i forhold til Satans listige forførelser, menneskets intellekt og våre egne gode ideer.

I dette kurset fokuserer vi på hvordan vi kan lene oss på Guds gode gave som er dømmekraft, og hvordan vi kan tilnærme oss Guds ord på en slik måte at det fastsetter en loddsnor av Sannhet som vi kan leve våre liv i forhold til. Kurset vil gjøre oss i stand til å gå videre modige og trygge, uten å være redde, og unngå Satans feller og planer.

P R A K T I S K I N F O R M A S J O N:

Påmelding: Kontakt oss på epost sjb@ellel.no eller ring kontoret på tlf. 37 96 99 00.

Priser:

A. Priser for de som melder seg på hele kursserien Explore B:

Pris kr. 1 950,- pr. måned i 10 måneder, som inkluderer følgende:
Kursavgift, måltider, overnatting etter eget valg (avhengig av tilgjengelighet på rom), egen gruppe under Explore kursene, overnatting til søndag med god frokost og egen tid med Herren frem til kl. 12.00. Siste kurshelg «Forbedertrening» er også kun for de som tar hele kursserien.

Prisen forutsetter bindende kontrakt om månedlige betaling fra og med september 2024, til og med juni 2025.

B. Priser for enkeltkurs i Explore B:
Kursavgift og måltider: kr. 1 700,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Ønsker du overnatting har vi 2 romkategorier:
1) Overnatting i 2-3 mannsrom med eget bad: kr. 600,-
2) Overnatting i enerom med felles bad: kr. 800,- (NB. Vi har svært få enerom).

I tillegg kommer overnatting til søndag for de som ønsker, der en kan nyte en deilig frokost og ha egen tid sammen med Herren. Tilleggsavgift kr. 350,-.

For de som overnatter i 2-3 mannsrom har vi skjermbrett tilgjengelig.