Breaking Through to Freedom
Dato: 14/09/19 18:00 – 21/09/19 10:00

Sted: Ellel Grosås Senter

 

Velkommen til ukeskurset Breaking Through to Freedom,
(eller Gjennombrudd tilil Frihet som vi kaller det på norsk).

Denne uken er mye mer enn bare et treningskurs. I tillegg til livsnær undervisning, tilbyr den nøkler til et disippelskap for livet her og nå, personlig veiledning og kreativitetsmuligheter, og ikke minst kvalitetstid til å være sammen med Gud, og tid til å hygge seg sammen med andre.

Veiledet av team-medlemmer fra Ellel Norge, vil du bli gitt tid og rom til å arbeide med det som har holdt deg tilbake fra å finne frihet.
Undervisningen formidler bibelske sannheter som vil gi inspirasjon til gruppesamtalene, fellesskapet, kreativiteten og deletiden. De personlige veilednings-samtalene kan gi verdifulle innspill til situasjonen du befinner deg i. Tilsammen kan dette gi et viktig bidrag til din personlige reise mot legedom og disippelskap, både på kurset og etter at du er kommet hjem. Mange tidligere gjester forteller om at dype og varige endringer har funnet sted, og at dette ukeskurset har vært livsforvandlende for dem.

Hvis du er kommet inn i et uføre i din vandring med Kristus, trenger noen som kan hjelpe deg å "se skogen for bare trær," eller har behov for forbønn inn i noe spesielt, da er dette en uke for deg!

Det er en fordel at du har en viss kjennskap til Ellels undervisning.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER:
Påmelding til pv@ellelnorge.no eller tlf. 379 69 900

Samlet kurspris: Kr 4500,-
Dette inkluderer:
kr 1500,- Kursavgift (betales ved påmelding; depositum)
Kr 1500- Alle måltider på Grosås. NB: Gjelder alle kursdeltakere.
Kr 1500,- Overnatting på Grosås (uten sengetrekk og håndklær)
(Tillegg for enkeltrom).