Bridge from head to heart
Dato: 25/10/24 17:00 – 01/11/24 10:00

Sted: Ellel Grosås Senter

 

Å forstå Guds kjærlighet i vårt hode og kjenne Hans kjærlighet i dypet av vårt hjerte, er to veldig forskjellige ting. Når Guds kjærlighet får møte oss i de dype stedene av sår og smerte, vil vi erfare frihet og helbredelse. Men å oppnå denne forbindelsen kan synes vanskelig, skremmende, overveldende, og for noen også umulig.

Gjennom kreative uttrykk (ikke bare kunst), kan du trygt utforske din forbindelse med Gud, så vel som din egen identitet. Og du kan la Ham komme til de dypeste stedene i ditt hjerte der ord ikke er nok for å uttrykke det indre kaoset.

Gjennom inspirerende, dyp og relevant undervisning, sammen med en mengde ulike kreative muligheter, vil du bli med på en reise hvor du blir klar over deg selv og lærer å stole på Jesus og ta imot Hans helbredelse på et dypere nivå.

Men dette er ikke en reise som du tar alene. Ett av kjennetegnene på dette kurset er det å være sammen som Guds familie. For noen er dette en utfordring, for andre er det å ta imot kjærlighet og aksept på en måte de aldri har erfart før. Det er en uke der vi ler sammen, lærer sammen, ber sammen, skaper sammen, gråter sammen, og erfarer helbredelse sammen, akkurat som Gud tenkte vi skulle leve.

Det kan være at du trenger å oppleve glede og latter, eller en tid bare for deg selv. Eller det kan være at du er desperat etter et gjennombrudd i livet, og du vet ikke hvor du skal begynne. Gjennom dette kurset vil du få masse støtte fra vårt team, og dette er et trygt kurs for deg som er redd for helbredelsesprosessen og kanskje kjenner at det ikke er noen vei fremover for deg, eller om du kjenner deg fortapt i et hav av smerte. Her blir du møtt uten fordømmelse. Du vil bli akseptert for den er og hvor du er, og elsket som den du er, og du ønskes velkommen inn i vår uperfekte men omsorgsfulle familie.

Undervisningen på dette kurset vil ta opp følgende:
- Gud Skaperen
- Skapt i Hans bilde
- Hva er det å være kreativ?
- Å finne meg selv
- Utforske forbindelsen med Gud, andre og meg selv
- Å komme som barn
- Å være Guds familie
- Å bryte bindinger
- Det handler om hjertet

P R A K T I S K I N F O R M A S J O N

Påmelding:
Påmelding sendes til sjb@ellel.no, eller ring oss på tlf. 37 96 99 00

Priser pr. person:

Kurs og måltider uten overnatting: kr. 4500,-
(Depositum på kr. 2000,- betales ved påmelding)

Overnatting:
2-3 mannsrom med eget bad: kr. 2500,-
Enerom med fellesbad: kr. 3200,-