Det store bildet – Vi utforsker Guds fundament for livet
Dato: 25/09/20 18:00 – 26/09/20 21:00

Sted: Ellel Grosås Senter

Undervisning:  Norske undervisere

 

Alle er vi født med spørsmål om livet og evigheten dypt innprentet i våre hjerter. Vi har et Gudgitt behov for å finne ut hvorfor vi er her på jorda og hva livet handler om. I dagens samfunn hvor alt skifter så fort og hvor de forvirrende stemmene er så mange, har vi mer enn noen gang behov for solide fundamenter å bygge livet vårt på.

Dette kurset svarer på disse fundamentale spørsmålene om livet ut i fra et solid Bibelsk perspektiv. Vi vil se på historien fra de tidligste dagene i 1. Mosebok til Jesu gjenkomst i Åpenbaringsboken. Vi vil bedre forstå hvor vi kommer fra og hvordan menneskeheten rotet det til, men kanskje aller viktigst er det å forstå mer om Guds utrolige redningsplan for oss. Ikke bare har Gud frelst oss, Han har også helbredet oss og satt oss på rett kurs til å oppfylle den hensikt Han har for vårt liv!

Det store bildet» vil hjelpe oss til å forstå mer av Guds plan for vårt liv, og vi tror dette kurset vil bli viktig for å starte vår reise mot frihet - med «styrke for dagen og håp for i morgen».

P R A K T I S K E O P P L Y S N I N G E R:

Påmelding til sjb@ellel.no eller vårt sentralbord 37 96 99 00

Priser:
Kursavgift kr. 800,- og måltider kr. 600,- . Tilsammen kr. 1400,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Overnatting:
To eller tremannsrom med eget bad: kr. 500,-
Tomansrom med felles bad bad: kr. 400,-
Tillegg enerom med felles bad: kr. 300,-
(NB: Vi har svært få enkeltrom).

Kurset avsluttes lørdag kveld. For de som ønsker å overnatte til søndag og nyte en deilig frokost og stille tid alene med Gud, er det en tilleggsavgift på kr. 300,-.
Alle priser er pr. person og inklusiv offentlige avgifter.

For de som velger å følge alle kursene i Explore A serien, gis det 10% rabatt.
50% studentrabatt for ungdom under 28 år.