Dypere intimitet med Gud
Dato: 06/10/23 18:00 – 08/10/23 12:00

Sted: Ellel Grosås Senter

Undervisning:  Norske undervisere

 

Velkommen til Ellels modulskole Explore A som begynner i september 2023 og avsluttes i juni 2024. Dette er en unik sjanse til å delta på en livsforvandlende reise der Gud kan få arbeide i ditt liv gjennom 10 helger med undervisning, lovsang, forbønn, kreativitet, gruppesamtaler og mye mer!

Andre kurs i serien har tittelen DYPERE INTIMITET MED GUD

Det er en vidunderlig sannhet at Gud ønsker at vi virkelig skal kjenne Ham, og ikke bare vite om Ham. Mange av oss vil si at vi lengter etter en dypere og mer meningsfull relasjon til Herren, men vi kan streve med å vite hvordan vi kan oppnå det.

I dette kurset utforsker vi skjønnheten og dybden i Guds karakter og natur. Vi forsøker å bringe forståelse om fylden av hvem Han virkelig er – den majestetiske, underbare Konge, men allikevel så nær og personlig på samme tid.

Ettersom vi utforsker sannheten om hvem Han er, forsøker vi å avsløre de fordreide synspunkter vi kan holde fast på om Gud, og vi ser på hvordan det kan hindre oss i å erfare den dype og intime relasjon som Gud Far ønsker å ha med hver enkelt av oss.

Gjennom å lære å kjenne mer av Gud, mer av seieren som Jesus Kristus vant, og Den hellige ånds nærvær og kraft, kan vi erfare Gud på en ny måte: Dypere, mer personlig, uforanderlig og evig.

Undervisningen starter fredag kveld og avsluttes lørdag kveld. Det er mulig å overnatte til søndag, få en god frokost og ha tid til å være i stillhet med Gud om formiddagen.

P R A K T I S K I N F O R M A S J O N:

Påmelding: Kontakt oss på epost sjb@ellel.no eller ring kontoret på tlf. 37 96 99 00.

Priser:

A. Priser for de som melder seg på hele kursserien Explore A:

Pris kr. 1 950,- pr. måned i 10 måneder, som inkluderer følgende:
Kursavgift, måltider, overnatting etter eget valg (avhengig av tilgjengelighet på rom), egen gruppe under Explore kursene, overnatting til søndag med god frokost og egen tid med Herren frem til kl. 12.00. Siste kurshelg «Forbedertrening» er også kun for de som tar hele kursserien.

Prisen forutsetter bindende kontrakt om månedlige betaling fra og med september 2023, til og med juni 2024.

B. Priser for enkeltkurs i Explore A:
Kursavgift og måltider: kr. 1 700,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Ønsker du overnatting har vi 2 romkategorier:
1) Overnatting i 2-3 mannsrom med eget bad: kr. 600,-
2) Overnatting i enerom med felles bad: kr. 800,- (NB. Vi har svært få enerom).

I tillegg kommer overnatting til søndag for de som ønsker, der en kan nyte en deilig frokost og ha egen tid sammen med Herren. Tilleggsavgift kr. 350,-.

For de som overnatter i 2-3 mannsrom har vi skjermbrett tilgjengelig.