Et kristenliv i overflod.
Dato: 08/09/23 18:00 – 10/09/23 00:00

Sted: Ellel Grosås Senter

Undervisning:  Norske undervisere

 

Velkommen til Ellels modulskole Explore A som begynner i september 2023 og avsluttes i juni 2024. Dette er en unik sjanse til å delta på en livsforvandlende reise der Gud kan få arbeide i ditt liv gjennom 10 helger med undervisning, lovsang, forbønn, kreativitet, gruppesamtaler og mye mer!

Første kurs i serien har tittelen ET KRISTENLIV I OVERFLOD

Det er mange løfter knyttet til det å leve livet som kristen. Likevel kan vi kjenne at vi står fast og at vår relasjon med Gud kjennes livløs. Vi ser ofte til andre som ser ut til å blomstre, og vi kan føle oss dårlige fordi vi ikke kan overvinne våre personlige problem og utfordringer.

Dette kurset handler om håp. Håp om frihet fra fortidens vanskeligheter, og håp om et liv i overflod i fremtiden. Du vil få svar på fundamentale spørsmål fra et solid Bibelsk perspektiv når vi ser på historien helt fra de tidligste dager i Første Mosebok, og til Herrens gjenkomst i Åpenbaringen. Vi vil forstå bedre hvorfor menneskeheten kom opp i et slikt uføre, forstå Guds overveldende redningsplan og løftet om et liv i overflod midt i alt.

I undervisningen vil vi også se på mulige røtter, eller årsaker, til vanskelighetene i vårt liv. Vi vil utforske Guds hjerte til å helbrede, og se på hvordan det er uttrykt i Jesu liv. Han er fremdeles er en Gud som helbreder!

Undervisningen starter fredag kveld og avsluttes lørdag kveld. Det er mulig å overnatte til søndag, ha en god frokost, og ha tid til å være i stillhet med Gud på formiddagen.

P R A K T I S K I N F O R M A S J O N:

Påmelding: Kontakt oss på epost sjb@ellel.no eller ring kontoret på tlf. 37 96 99 00.

Priser:

A. Priser for de som melder seg på hele kursserien Explore A:

Pris kr. 1 950,- pr. måned i 10 måneder, som inkluderer følgende:
Kursavgift, måltider, overnatting etter eget valg (avhengig av tilgjengelighet på rom), egen gruppe under Explore kursene, overnatting til søndag med god frokost og egen tid med Herren frem til kl. 12.00. Siste kurshelg «Forbedertrening» er også kun for de som tar hele kursserien.

Prisen forutsetter bindende kontrakt om månedlige betaling fra og med september 2023, til og med juni 2024.

B. Priser for enkeltkurs i Explore A:
Kursavgift og måltider: kr. 1 700,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Ønsker du overnatting har vi 2 romkategorier:
1) Overnatting i 2-3 mannsrom med eget bad: kr. 600,-
2) Overnatting i enerom med felles bad: kr. 800,- (NB. Vi har svært få enerom).

I tillegg kommer overnatting til søndag for de som ønsker, der en kan nyte en deilig frokost og ha egen tid sammen med Herren. Tilleggsavgift kr. 350,-.

For de som overnatter i 2-3 mannsrom har vi skjermbrett tilgjengelig.