Fri oss fra det onde
Dato: 04/11/22 18:00 – 05/11/22 21:00

 

Følelsen av å bli holdt tilbake i livet uten å vite hva som forårsaker det, ser ut til å være veldig vanlig. Vi lever i en åndelig-, så vel som en fysisk verden som hele tiden påvirker oss, både bevisst og ubevisst. Kristne er ikke immune mot å falle i fiendens skjulte feller, ikke minst når det gjelder jakten på åndelig velvære og helbredelse. I dette kurset prøver vi å sette fokus på Den Ondes skjulte forførelser, og hvordan våre forsøk på å vokse i vår vandring med Herren kan bli forstyrret.

Vi vil utforske fiendens forførende natur og se på hvordan han søker å fange oss med ulike strategier. Det kan være tidligere utøvelse av falske religioner eller pakter. Vi vil identifisere skadelige alternative veier til helbredelse, eller skadelige treningsregimer. Vi forsøker å avdekke røttene til åndelige farer og forførelser som vil forsterke våre problemer snarere enn å helbrede dem.

I dette kurset tilbyr vi viktig undervisning på områder som åndelig dømmekraft, hvordan vi kan forstå hva som er åndelig trygt, og vi vil se på hvordan Guds dyrebare utfrielsestjeneste kan hjelpe oss som tror. Det vil også undervises ut fra Bibelen om å rense grunn som er åndelig uren, og hvordan vi kan fjerne fiendens grep så vi kan bli fri til å vokse uten hindringer.

Kurset bygger på «Guds fiende avslørt» (et Explore A -kurs), og det er derfor anbefalt at det kurset tas før «Fri oss fra det onde».

Dette er kurs 3 i Explore B serien.

P R A K T I S K E O P P L Y S N I N G E R:
Kurset arrangeres på Ellel Grosås Senter i Iveland.

Påmelding til sjb@ellel.no eller vårt sentralbord 37 96 99 00

Priser:
Kursavgift kr. 800,- og måltider kr. 600,- . Til sammen kr. 1400,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Ønsker du overnatting, så har vi tre romkategorier:
1. Rom i Gjestehuset der en må dele rom med andre. Dette er to- og tremannsrom med bad på hvert rom. Pris kr 500,- pr. person.

2. Tomannsrom i Hytta. Må dele bad med alle andre i Hytta. Pris kr. 400,- pr. person.

3. Enkeltrom i Hytta. Må dele bad med alle andre i hytta. Pris kr. 700,- pr. person

Vi har svært få enkeltrom.
Rommene blir fort utsolgt. Ved påmelding vil vi gi deg beskjed dersom du ikke kan få den romkategorien du ønsker.

For de som ønsker å overnatte til søndag og nyte en deilig frokost og stille tid alene med Gud, er det en tilleggsavgift på kr. 300,-.
Alle priser er pr. person og inklusiv offentlige avgifter.

For de som velger å følge alle kursene i Explore B serien, gis det 10% rabatt.
Studenrabatt: 50% rabatt for ungdom under 28 år både på kurspris og rompris.

Undervisningen avsluttes ca. kl. 21 på lørdagskvelden.