Gjenopprettelse av menneskets ånd
Dato: 15/03/24 18:00 – 17/03/24 12:00

Sted: Ellel Grosås Senter

Undervisning:  Norske undervisere

 

Velkommen til Ellels modulskole Explore A som begynner i september 2023 og avsluttes i juni 2024. Dette er en unik sjanse til å delta på en livsforvandlende reise der Gud kan få arbeide i ditt liv gjennom 10 helger med undervisning, lovsang, forbønn, kreativitet, gruppesamtaler og mye mer!

Syvende kurs i Explore serien har vi kalt GJENOPPRETTELSE AV MENNESKETS ÅND.
Noen hendelser i livet former oss mer enn andre. Faktisk kan de tingene vi går gjennom noen ganger ha en så dyp påvirkning på vår menneskelige ånd, at det kan påvirke vårt liv, vår adferd, vår relasjon til andre mennesker og til Gud.

Dette kurset tar oss dypere i forståelsen av vår menneskelige ånd. Gjennom å forstå hvordan Gud har skapt oss og formet vår ånd, åpnes dører til Guddommelig helbredelse som vi kanskje aldri har erfart før.

Vi tar for oss Bibelske eksempler på hvordan vår ånd kan bli skadet. Det er også slik at vår respons på sår og skader, kan forsterke skaden på vår menneskelige ånd og føre til vedvarende sår, smerte og strev i livet. Dette kan gi en følelse av indre nød og vi kan kjenne oss overveldet.

I vår menneskelige ånd er vår Gudgitte identitet og vår kreativitet. Det er også i vår menneskelige ånd at vi har kontakt med Gud. Å forstå denne viktige delen av oss selv kan radikalt endre hvordan vi håndterer de utfordringer vi møter i livet.

Jesus kan helbrede selve kjernen av oss selv, og Han kan bringe en sann og vedvarende forvandling til våre liv.

Undervisningen starter fredag kveld og avsluttes lørdag kveld. Det er mulig å overnatte til søndag, få en god frokost og ha tid til å være i stillhet med Gud på formiddagen.

P R A K T I S K I N F O R M A S J O N:

Påmelding: Kontakt oss på epost sjb@ellel.no eller ring kontoret på tlf. 37 96 99 00.

Priser:

A. Priser for de som melder seg på hele kursserien Explore A:

Pris kr. 1 950,- pr. måned i 10 måneder, som inkluderer følgende:
Kursavgift, måltider, overnatting etter eget valg (avhengig av tilgjengelighet på rom), egen gruppe under Explore kursene, overnatting til søndag med god frokost og egen tid med Herren frem til kl. 12.00. Siste kurshelg «Forbedertrening» er også kun for de som tar hele kursserien.

Prisen forutsetter bindende kontrakt om månedlige betaling fra og med september 2023, til og med juni 2024.

B. Priser for enkeltkurs i Explore A:
Kursavgift og måltider: kr. 1 700,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Ønsker du overnatting har vi 2 romkategorier:
1) Overnatting i 2-3 mannsrom med eget bad: kr. 600,-
2) Overnatting i enerom med felles bad: kr. 800,- (NB. Vi har svært få enerom).

I tillegg kommer overnatting til søndag for de som ønsker, der en kan nyte en deilig frokost og ha egen tid sammen med Herren. Tilleggsavgift kr. 350,-.

For de som overnatter i 2-3 mannsrom har vi skjermbrett tilgjengelig.