Guds fiende avslørt (2)
Dato: 08/11/24 17:00 – 10/11/24 12:00

Sted: Ellel Grosås Senter

Undervisning: Norske undervisere

 

Velkommen til Ellels modulskole Explore B som begynner i september 2024 og avsluttes i juni 2025. Dette er en unik sjanse til å delta på en livsforvandlende reise der Gud kan få arbeide i ditt liv gjennom 10 helger med undervisning, lovsang, forbønn, kreativitet, gruppesamtaler og mye mer!

Tredje kurs i serien har tittelen GUDS FIENDE AVSLØRT

Som kristne er vi ikke immune mot å falle i fiendens skjulte feller. Kanskje gjelder dette spesielt i vår søken etter åndelig velvære og behov for helbredelse.

Gjennom dette kurset vil vi se på fiendens listige forførelser, avsløre fotfester fienden kan ha fått i vårt liv, samt sette lys på ugudelige røtter til alternativ medisin og ulike treningsregimer. Vi vil også se på hvordan grunn og bygninger kan bli urene.
Gud kan avsløre fiendens planer, og Han kan fjerne fiendens fotfeste både i menneskers liv og over bygninger og landområder. Slik kan vi bli frie til å vokse og finne sann helbredelse gjennom Jesus Kristus.

I undervisningen vil vi også ta opp dette viktige området åndelig dømmekraft. Vi vil hjelpe hverandre til å navigere gjennom de snarer som fienden vil prøve å fange oss i gjennom livet.

Dette kurset er bygd på undervisningen i kurset «Guds fiende avslørt (1)» som er i Explore A serien. Det er anbefalt at man har tatt dette kurset først.

P R A K T I S K I N F O R M A S J O N:

Påmelding: Kontakt oss på epost sjb@ellel.no eller ring kontoret på tlf. 37 96 99 00.

Priser:

A. Priser for de som melder seg på hele kursserien Explore B:

Pris kr. 1 950,- pr. måned i 10 måneder, som inkluderer følgende:
Kursavgift, måltider, overnatting etter eget valg (avhengig av tilgjengelighet på rom), egen gruppe under Explore kursene, overnatting til søndag med god frokost og egen tid med Herren frem til kl. 12.00. Siste kurshelg «Forbedertrening» er også kun for de som tar hele kursserien.

Prisen forutsetter bindende kontrakt om månedlige betaling fra og med september 2024, til og med juni 2025.

B. Priser for enkeltkurs i Explore B:
Kursavgift og måltider: kr. 1 700,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Ønsker du overnatting har vi 2 romkategorier:
1) Overnatting i 2-3 mannsrom med eget bad: kr. 600,-
2) Overnatting i enerom med felles bad: kr. 800,- (NB. Vi har svært få enerom).

I tillegg kommer overnatting til søndag for de som ønsker, der en kan nyte en deilig frokost og ha egen tid sammen med Herren. Tilleggsavgift kr. 350,-.

For de som overnatter i 2-3 mannsrom har vi skjermbrett tilgjengelig.