Guds fiende avslørt
Dato: 19/01/24 18:00 – 21/01/24 12:00

Sted: Ellel Grosås Senter

Undervisning:  Norske undervisere

 

Velkommen til Ellels modulskole Explore A som begynner i september 2023 og avsluttes i juni 2024. Dette er en unik sjanse til å delta på en livsforvandlende reise der Gud kan få arbeide i ditt liv gjennom 10 helger med undervisning, lovsang, forbønn, kreativitet, gruppesamtaler og mye mer!

Femte kurs i serien har tittelen GUDS FIENDE AVSLØRT
Guds ord er veldig tydelig på at vi lever i en åndelig kamp, og at vi har en fiende. Satan ønsker å bringe ødeleggelse og nød inn i denne verden og inn i våre liv, og Bibelen oppfordrer oss til å ikke være uvitende om hvordan han opererer.

Vi trenger å vite hvordan vi kan oppnå frihet og seier over vår fiende. Og seier er bare mulig på grunn av Jesu død på korset.

I dette kurset vil vi avsløre fiendens taktikk for å undergrave Guds arbeid og Hans hensikter. Vi vil gi en Bibelsk forståelse for utfrielsestjenesten, og vi vil lære hvordan Jesus betjente mennesker i evangeliene. Vi vil se på hva utfrielse er, hvem det er for, hvordan fienden kan få fotfeste å våre liv og hvordan Jesus har gitt oss Sin makt og myndighet til å bringe frihet til andre.

Men hovedvekten vil være på de gode nyhetene i evangeliet: At Jesus kom for å sette fanger fri, og at Hans seier på korset har beseiret Satans makt. Og Jesu seier kan bringe en dyp åndelig frihet i vårt eget liv.

Undervisningen starter fredag kveld og avsluttes lørdag kveld. Det er mulig å overnatte til søndag, få en god frokost og ha tid til å være i stillhet med Gud på formiddagen.

P R A K T I S K I N F O R M A S J O N:

Påmelding: Kontakt oss på epost sjb@ellel.no eller ring kontoret på tlf. 37 96 99 00.

Priser:

A. Priser for de som melder seg på hele kursserien Explore A:

Pris kr. 1 950,- pr. måned i 10 måneder, som inkluderer følgende:
Kursavgift, måltider, overnatting etter eget valg (avhengig av tilgjengelighet på rom), egen gruppe under Explore kursene, overnatting til søndag med god frokost og egen tid med Herren frem til kl. 12.00. Siste kurshelg «Forbedertrening» er også kun for de som tar hele kursserien.

Prisen forutsetter bindende kontrakt om månedlige betaling fra og med september 2023, til og med juni 2024.

B. Priser for enkeltkurs i Explore A:
Kursavgift og måltider: kr. 1 700,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Ønsker du overnatting har vi 2 romkategorier:
1) Overnatting i 2-3 mannsrom med eget bad: kr. 600,-
2) Overnatting i enerom med felles bad: kr. 800,- (NB. Vi har svært få enerom).

I tillegg kommer overnatting til søndag for de som ønsker, der en kan nyte en deilig frokost og ha egen tid sammen med Herren. Tilleggsavgift kr. 350,-.

For de som overnatter i 2-3 mannsrom har vi skjermbrett tilgjengelig.