Guds loddsnor – 17.-18. april
Dato: 17/04/20 18:00 – 18/04/20 21:00

Sted: Ellel Grosås Senter

Undervisning: Jim og Tanya Person

Jim og Tanya Person jobber for Ellel Ministries i Ungarn og i mange av landene rundt.
Undervisningen vil bli tolket til norsk.

 

Det er behov for en standard som sannhet, adferd og tro kan måles mot. Guds loddsnor i Hans ord gir oss denne standarden.

Vi lever i en tid med mye uro og forvirring. Som folk har vi mer og mer gitt slipp på Guds sannheter, og utrygghet og kaos er det som mange opplever. Selv innen kirken kan vi få uklare og motstridende svar, og gal lære.

Så hvordan kan vi vite hva som er sant, hva som er virkelig og hva som er rett? Hvordan kan vi navigere trygt i dagens verden og unngå Satans forførende feller? For Bibelen forteller at han er løgnens far.

Jesus sa tydelig at forførelse ville øke frem mot enden, og Han ba oss om å være kloke og prøve enhver lære. Han er den Ene som er sannhet og som leder oss til sannheten. Han ønsker å hjelpe oss til å vokse i dømmekraft.

Dette kurset vil gi deg verktøy som vil hjelpe deg å bygge livet på Guds Ord, vokse i dømmekraft så du kan unngå, og om nødvendig bli satt fra forfølelse. Vi vil se på vanlige forførelser i kirken ved å bruke 1 Tim 4,16 som nøkkelord: «Gi akt på deg selv og læren. Fortsett med det. For gjør du det, skal du frelse både deg selv og dem som hører deg».

Kurs 9 i Explore B serien.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER:
Påmelding til pv@ellelnorge.no eller tlf. 379 69 900.

Priser:
Kursavgift kr. 800,- og måltider kr. 600,-. Tilsammen kr. 1400,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Overnatting:
To eller tremannsrom med eget bad: kr. 500,-
Tomansrom uten eget bad: kr. 400,-
Enerom uten bad: kr. 500,-

Kurset avsluttes lørdag kveld. Det er mulighet for å overnatte til søndag og nyte en deilig søndagsfrokost og ha stille tid med Gud. Pris kr. 300,-.