Guds loddsnor
Dato: 12/05/23 18:00 – 13/05/23 21:00

Sted: Ellel Grosås Senter

 

Vi lever i en tid hvor moral og etiske standarder flyter og debatteres i alle deler av samfunnet. Selv innenfor kristenheten er det ulike stemmer og motstridende budskap, usunn og feilaktig undervisning.

For å leve i fred og trygghet må vi ha en solid standard som sannhet, adferd og tro måles mot – og denne loddsnoren er Guds Ord. Herren ønsker å hjelpe oss til å styre trygt gjennom Satans forførelser, menneskelig tenkemåte, og egne gode ideer.

Så hvordan kan vi vite hva som er sant, hva som er godt, og hva som er rett? Hvordan kan vi navigere trygt i dagens verden og unngå Satans forførende feller? For Bibelen forteller at han er løgnens far.

Jesus sa tydelig at forførelse ville øke frem mot enden, og Han ba oss om å være kloke og prøve enhver lære. Han er den Ene som er Sannhet og som leder oss til sannheten. Han ønsker å hjelpe oss til å vokse i dømmekraft.

Dette kurset vil gi deg verktøy som vil hjelpe deg å bygge livet på Guds Ord, vokse i dømmekraft så du kan unngå, og om nødvendig bli satt fra forfølelse. Vi vil se på vanlige forførelser i kirken ved å bruke 1 Timoteus 4,16 som nøkkelord: «Gi akt på deg selv og læren. Fortsett med det. For gjør du det, skal du frelse både deg selv og dem som hører deg».

Kurs 9 i Explore B-serien.

P R A K T I S K E O P P L Y S N I N G E R:
Kurset arrangeres på Ellel Grosås Senter i Iveland.

Påmelding til sjb@ellel.no eller vårt sentralbord 37 96 99 00

Priser:
Kursavgift kr. 800,- og måltider kr. 600,- . Til sammen kr. 1400,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Ønsker du overnatting, så har vi tre romkategorier:
1. Rom i Gjestehuset der en må dele rom med andre. Dette er to- og tremannsrom med bad på hvert rom. Pris kr 500,- pr. person.

2. Tomannsrom i Hytta. Delt bad. Pris kr. 400,- pr. person.

3. Enkeltrom i Hytta. Delt bad. Pris kr. 700,- pr. person

Vi har svært få enkeltrom.
Rommene blir fort utsolgt. Ved påmelding vil vi gi deg beskjed dersom du ikke kan få den romkategorien du ønsker.

For de som ønsker å overnatte til søndag og nyte en deilig frokost og stille tid alene med Gud, er det en tilleggsavgift på kr. 300,-.
Alle priser er pr. person og inklusiv offentlige avgifter.