Guds plan og hensikt for mitt liv
Dato: 20/09/24 17:00 – 22/09/24 12:00

Sted: Ellel Grosås Senter

Undervisning: Norske undevisere

 

Velkommen til Ellels modulskole Explore B som begynner i september 2024 og avsluttes i juni 2025. Dette er en unik sjanse til å delta på en livsforvandlende reise der Gud kan få arbeide i ditt liv gjennom 10 helger med undervisning, lovsang, forbønn, kreativitet, gruppesamtaler og mye mer!

Første kurs i serien har tittelen GUDS PLAN OG HENSIKT FOR MITT LIV

Gud har en plan og hensikt for livet vårt. Men på grunn av travelhet, usikkerhet, frykt og negative erfaringer mister vi så lett dette av syne. Vi prøver å måle oss mot andre, og vi kjenner oss så lett mindreverdige eller ute av stand til å nå de målene som Gud har satt for oss.

Allikevel er Bibelen klar på at den eneste måten vi kan oppfylle Guds plan for vårt liv på, er gjennom å være en aktiv del av Hans familie.

Familie – det er hjertet i Guds glade budskap til oss. Å forstå dette Gudgitte prinsippet om å være i Hans familie, er avgjørende for å akseptere vår posisjon, rolle, og ansvar når det gjelder Hans plan og hensikter for vårt liv.

Dette kurset vil gi et evig perspektiv på hva det betyr å oppfylle de planer og hensikter Gud har for oss i sin familie, og hvordan vi kan vokse og utfolde oss på dette stedet av tilhørighet og hvile. Vi vil se på hva det betyr å ta del i Guds arbeid, be Hans familiebønn og få styrke til dagliglivet vårt fra Guds familie.

Undervisningen starter fredag kveld og avsluttes lørdag kveld. Det er mulig å overnatte til søndag, få en god frokost og ha tid til å være i stillhet med Gud på formiddagen.

P R A K T I S K I N F O R M A S J O N:

Påmelding: Kontakt oss på epost sjb@ellel.no eller ring kontoret på tlf. 37 96 99 00.

Priser:

A. Priser for de som melder seg på hele kursserien Explore B:

Pris kr. 1 950,- pr. måned i 10 måneder, som inkluderer følgende:
Kursavgift, måltider, overnatting etter eget valg (avhengig av tilgjengelighet på rom), egen gruppe under Explore kursene, overnatting til søndag med god frokost og egen tid med Herren frem til kl. 12.00. Siste kurshelg «Forbedertrening» er også kun for de som tar hele kursserien.

Prisen forutsetter bindende kontrakt om månedlige betaling fra og med september 2024, til og med juni 2025.

B. Priser for enkeltkurs i Explore B:
Kursavgift og måltider: kr. 1 700,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Ønsker du overnatting har vi 2 romkategorier:
1) Overnatting i 2-3 mannsrom med eget bad: kr. 600,-
2) Overnatting i enerom med felles bad: kr. 800,- (NB. Vi har svært få enerom).

I tillegg kommer overnatting til søndag for de som ønsker, der en kan nyte en deilig frokost og ha egen tid sammen med Herren. Tilleggsavgift kr. 350,-.

For de som overnatter i 2-3 mannsrom har vi skjermbrett tilgjengelig.