Guds plan og hensikt med seksualitet
Dato: 17/01/25 17:00 – 19/01/25 00:12

Sted: Ellel Grosås Senter

 

Velkommen til Ellels modulskole Explore B som begynner i september 2024 og avsluttes i juni 2025. Dette er en unik sjanse til å delta på en livsforvandlende reise der Gud kan få arbeide i ditt liv gjennom 10 helger med undervisning, lovsang, forbønn, kreativitet, gruppesamtaler og mye mer!

Femte kurs i serien har tittelen GUDS PLAN OG HENSIKT MED SEKSUALITET

Vi står i kraftige utfordringer som vi aldri har sett maken til tidligere, når det gjelder dette med det sekulære synet på identitet og seksualitet. Kanskje har du som mange andre av oss, reelle og ærlige spørsmål om Guds plan og hensikt for oss på det seksuelle området. Kanskje er du også redd for å uttrykke dine tanker og meninger.

I dette kurset vil vi gå til Bibelen og grunnlaget for menneskelig seksualitet slik Gud tenkte det. Vi vil se på viktigheten av den Bibelske ekteskapspakten og kraften i gode grenser. Vi vil også forklare hvordan seksuelle utrykk utenfor Guds plan og lov har konsekvenser – ikke bare for oss, men for alle de som er knyttet til oss.

Fokuset på dette kurset er å bringe klarhet i hva som er Guds hjerte for alle som leter etter helbredelse og gjenopprettelse. Vi vil se på hvordan Gud vil rense oss og bryte ugudelige sjelelige bindinger. Men vi vil også snakke om gleden det er å vandre i renhet, uavhengig av om vi har strevd eller fremdeles strever på dette området.

P R A K T I S K I N F O R M A S J O N:

Påmelding: Kontakt oss på epost sjb@ellel.no eller ring kontoret på tlf. 37 96 99 00.

Priser:

A. Priser for de som melder seg på hele kursserien Explore B:

Pris kr. 1 950,- pr. måned i 10 måneder, som inkluderer følgende:
Kursavgift, måltider, overnatting etter eget valg (avhengig av tilgjengelighet på rom), egen gruppe under Explore kursene, overnatting til søndag med god frokost og egen tid med Herren frem til kl. 12.00. Siste kurshelg «Forbedertrening» er også kun for de som tar hele kursserien.

Prisen forutsetter bindende kontrakt om månedlige betaling fra og med september 2024, til og med juni 2025.

B. Priser for enkeltkurs i Explore B:
Kursavgift og måltider: kr. 1 700,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Ønsker du overnatting har vi 2 romkategorier:
1) Overnatting i 2-3 mannsrom med eget bad: kr. 600,-
2) Overnatting i enerom med felles bad: kr. 800,- (NB. Vi har svært få enerom).

I tillegg kommer overnatting til søndag for de som ønsker, der en kan nyte en deilig frokost og ha egen tid sammen med Herren. Tilleggsavgift kr. 350,-.

For de som overnatter i 2-3 mannsrom har vi skjermbrett tilgjengelig.