Håndtere vanskelige følelser
Dato: 29/11/24 17:00 – 01/12/24 12:00

Undervisning:  Stein Westlie - leder Ellel Ministries Sverige

 

Velkommen til Ellels modulskole Explore B som begynner i september 2024 og avsluttes i juni 2025. Dette er en unik sjanse til å delta på en livsforvandlende reise der Gud kan få arbeide i ditt liv gjennom 10 helger med undervisning, lovsang, forbønn, kreativitet, gruppesamtaler og mye mer!

Fjerde kurs i serien har tittelen HÅNDTERE VANSKELIGE FØLELSER

Følelser er en sentral del av å være menneske. Uten dem er våre vennskap og relasjoner tomme og mekaniske, og vårt liv grått og fargeløst.

Allikevel er det mange som strever med følelsene sine. Ofte prøver vi å fornekte dem og til og med gjemme dem vekk, for de kan skape så mange problemer for oss. Sannheten er at noen følelser er vanskelig å håndtere. De kan være overveldende, kjennes uakseptable og til og med oppleves som destruktive.

I dette kurset vil vi prøve å bringe full forståelse av hva følelser er, hvorfor vi har dem og hvordan vi kan håndterer dem på en rett måte etter Guds vilje og tanke. Vi vil prøve å forstå vanskelige følelser som sorg, sinne og sjalusi. Vi vil se på hvordan Gud har en plan og hensikt slik at vi kan få utløp for disse følelsene og kjenne Hans omsorg. Han vil lede oss til et sted der vi kan finne hvile også når det gjelder våre følelser.

P R A K T I S K I N F O R M A S J O N:

Påmelding: Kontakt oss på epost sjb@ellel.no eller ring kontoret på tlf. 37 96 99 00.

Priser:

A. Priser for de som melder seg på hele kursserien Explore B:

Pris kr. 1 950,- pr. måned i 10 måneder, som inkluderer følgende:
Kursavgift, måltider, overnatting etter eget valg (avhengig av tilgjengelighet på rom), egen gruppe under Explore kursene, overnatting til søndag med god frokost og egen tid med Herren frem til kl. 12.00. Siste kurshelg «Forbedertrening» er også kun for de som tar hele kursserien.

Prisen forutsetter bindende kontrakt om månedlige betaling fra og med september 2024, til og med juni 2025.

B. Priser for enkeltkurs i Explore B:
Kursavgift og måltider: kr. 1 700,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Ønsker du overnatting har vi 2 romkategorier:
1) Overnatting i 2-3 mannsrom med eget bad: kr. 600,-
2) Overnatting i enerom med felles bad: kr. 800,- (NB. Vi har svært få enerom).

I tillegg kommer overnatting til søndag for de som ønsker, der en kan nyte en deilig frokost og ha egen tid sammen med Herren. Tilleggsavgift kr. 350,-.

For de som overnatter i 2-3 mannsrom har vi skjermbrett tilgjengelig.