Helbredelse av indre sår og smerte
Dato: 16/02/24 18:00 – 18/02/24 12:00

Sted: Ellel Grosås Senter

Undervisning:  Norske undervisere

 

Velkommen til Ellels modulskole Explore A som begynner i september 2023 og avsluttes i juni 2024. Dette er en unik sjanse til å delta på en livsforvandlende reise der Gud kan få arbeide i ditt liv gjennom 10 helger med undervisning, lovsang, forbønn, kreativitet, gruppesamtaler og mye mer!

Sjette kurs i serien har tittelen HELBREDELSE AV INDRE SÅR OG SMERTE

Indre sår og smerte er en realitet vi alle står overfor. Vi kan ignorere det, undertrykke det og til og med nekte for det, men allikevel kan disse problemene vedvare og påvirke oss negativt på alle livets områder.

Å forstå hvordan vårt indre menneske fungerer og hvordan vi kan bli skadet i sjel og ånd, er en nøkkel til å åpne nye dører for Guds helbredelse i vårt liv.

Dette kurset gir en tydelig forståelse av hvem vi er som mennesker, hva som virkelig går for seg i vårt indre menneske og hvordan tidligere erfaringer kan påvirke oss og føre til vanskeligheter vi ikke ser ut til å kunne overvinne.

Undervisningen vil bidra til å forstå hvordan indre sår og skader oppstår, men også hvordan Guds sannhet kan bringe håp og helbredelse til de skjulte og smertefulle stedene i vårt indre.

Undervisningen starter fredag kveld og avsluttes lørdag kveld. Det er mulig å overnatte til søndag, få en god frokost og ha tid til å være i stillhet med Gud på formiddagen.

P R A K T I S K I N F O R M A S J O N:

Påmelding: Kontakt oss på epost sjb@ellel.no eller ring kontoret på tlf. 37 96 99 00.

Priser:

A. Priser for de som melder seg på hele kursserien Explore A:

Pris kr. 1 950,- pr. måned i 10 måneder, som inkluderer følgende:
Kursavgift, måltider, overnatting etter eget valg (avhengig av tilgjengelighet på rom), egen gruppe under Explore kursene, overnatting til søndag med god frokost og egen tid med Herren frem til kl. 12.00. Siste kurshelg «Forbedertrening» er også kun for de som tar hele kursserien.

Prisen forutsetter bindende kontrakt om månedlige betaling fra og med september 2023, til og med juni 2024.

B. Priser for enkeltkurs i Explore A:
Kursavgift og måltider: kr. 1 700,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Ønsker du overnatting har vi 2 romkategorier:
1) Overnatting i 2-3 mannsrom med eget bad: kr. 600,-
2) Overnatting i enerom med felles bad: kr. 800,- (NB. Vi har svært få enerom).

I tillegg kommer overnatting til søndag for de som ønsker, der en kan nyte en deilig frokost og ha egen tid sammen med Herren. Tilleggsavgift kr. 350,-.

For de som overnatter i 2-3 mannsrom har vi skjermbrett tilgjengelig.