Helbredelse etter ulykker og traumer
Dato: 14/02/25 17:00 – 16/02/25 12:00

Sted: Ellel Grosås Senter

 

Velkommen til Ellels modulskole Explore B som begynner i september 2024 og avsluttes i juni 2025. Dette er en unik sjanse til å delta på en livsforvandlende reise der Gud kan få arbeide i ditt liv gjennom 10 helger med undervisning, lovsang, forbønn, kreativitet, gruppesamtaler og mye mer!

Sjette kurs i serien har tittelen HELBREDELSE ETTER ULYKKER OG TRAUMER

Det er et medisinsk faktum at en plutselig ulykke eller traume, kan gi oss varige mentale, følelsesmessige eller fysiske plager, selv år etter hendelsen. Verdens løsninger på disse problemene er begrenset. Medisin, mental motstandsdyktighet og emosjonelle krykker kan kun støtte det sårede hjertet. Bare Gud, Han som har skapt vårt hjerte, kan bringe full og vedvarende helbredelse til hele oss.

Gjennom dette kurset vil utforske våre indre responser og hvordan sjokk og traume kan skade oss i både kropp, sjel og ånd. Men når Gud får helbrede vårt indre menneske, kan det føre til mirakuløs helbredelse av kroppen også.

Jesus lovte å «forbinde de som har et knust hjerte». Og vi vet fra mange års erfaring at Han kan gjøre nettopp det. Han kan bringe gjenopprettelse og helbredelse til vedvarende plager som frykt, angst, fysiske tilstander og mange andre plager som kan holde oss tilbake fra å leve i frihet.

P R A K T I S K I N F O R M A S J O N:

Påmelding: Kontakt oss på epost sjb@ellel.no eller ring kontoret på tlf. 37 96 99 00.

Priser:

A. Priser for de som melder seg på hele kursserien Explore B:

Pris kr. 1 950,- pr. måned i 10 måneder, som inkluderer følgende:
Kursavgift, måltider, overnatting etter eget valg (avhengig av tilgjengelighet på rom), egen gruppe under Explore kursene, overnatting til søndag med god frokost og egen tid med Herren frem til kl. 12.00. Siste kurshelg «Forbedertrening» er også kun for de som tar hele kursserien.

Prisen forutsetter bindende kontrakt om månedlige betaling fra og med september 2024, til og med juni 2025.

B. Priser for enkeltkurs i Explore B:
Kursavgift og måltider: kr. 1 700,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Ønsker du overnatting har vi 2 romkategorier:
1) Overnatting i 2-3 mannsrom med eget bad: kr. 600,-
2) Overnatting i enerom med felles bad: kr. 800,- (NB. Vi har svært få enerom).

I tillegg kommer overnatting til søndag for de som ønsker, der en kan nyte en deilig frokost og ha egen tid sammen med Herren. Tilleggsavgift kr. 350,-.

For de som overnatter i 2-3 mannsrom har vi skjermbrett tilgjengelig.