Helgekurset «Å komme til roten av problemet»
Dato: 14/10/22 18:00 – 16/10/22 14:00

Undervisning: Norske undervisere

 

Vår erfaring er at mange mennesker som kommer til forbønn, kommer med problemer de har hatt i mange år. Og selv om de har prøvd, så er de ikke stand til å gjøre noe med disse problemene.

Årsaken til dette er at r o t e n til problemet ikke har blitt fjernet. Om røttene til et tre er plantet i usunn og dårlig jord, så vil treet bære dårlig frukt. Noen eksempler på «dårlig frukt» i våre liv kan være sjalusi, ikke være å stand til å knytte seg til andre, avhengighet, og fysisk sykdom. Disse tingene er ofte ikke det dypeste problemet, men heller symptomer på et dypere problem – eller roten, om du vil. Om du har fått mye forbønn og problemet fortsatt er tilstede, så kan det være en dypere rot.

Gud kjenner våre fundamenter og de nøkkelområdene som kan ha påvirket vårt liv. På dette kurset vil vi lære å komme til bunns i de vanskelige områdene i livet vårt. Bare når Gud kommer til roten av problemet og kommer med sin helbredelse, så kan vi bli virkelig fri fra fruktene – eller symptomene – vi strever med.
På dette spesielle kurset blir det mulighet for undervisning og betjening inn i områder som tilgivelse, egen synd, uren generasjonsarv, velsignelse og forbannelse, indre "sannheter" eller løgner i kjernen av oss selv.

Velkommen til et viktig og sentralt kurs. Det er flere muligheter til å ta imot personlig forbønn denne helgen.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER
Pris kr. 1600,- som inkluderer kurs og alle måltider. Overnatting kommer i tillegg.

Overnatting:
To og tremannsrom med eget bad: kr. 800,-
Tomannsrom med felles bad: kr. 700,-
Tillegg for enkeltrom med felles bad: kr. 300,- (NB: Vi har svært få enkeltrom).

Påmelding til sjb@ellel.no, eller kontakt oss på telefon 37 96 99 00