Hvordan finne veien gjennom vanskelige relasjoner
Dato: 12/04/24 18:00 – 14/04/24 12:00

Sted: Ellel Grosås Senter

Undervisning:  Norske undervisere

 

Velkommen til Ellels modulskole Explore A som begynner i september 2023 og avsluttes i juni 2024. Dette er en unik sjanse til å delta på en livsforvandlende reise der Gud kan få arbeide i ditt liv gjennom 10 helger med undervisning, lovsang, forbønn, kreativitet, gruppesamtaler og mye mer!

Åttende kurs i serien har tittelen HVORDAN FINNE VEIEN GJENNOM VANSKELIGE RELASJONER

Da Gud skapte oss i sitt bilde satte Han relasjoner i sentrum av livet. Vi er skapt til å leve i en aktiv relasjon både med Gud og med hverandre.

Om vi ønsker å finne glede og frihet i sunne relasjoner, må vi utforske hvordan erfaringer fra tidligere forhold kan ha formet oss. Vi kan ha utviklet forståelser, forventninger og adferdsmønstre som begrenser hvordan vi knytter oss til Gud og til andre mennesker.

I undervisningen vil se på hvordan vi er knyttet til hverandre gjennom relasjoner. Guds hensikt var at dette skulle være til velsignelse. Men gjennom vanskelige og traumatiske opplevelser kan relasjoner bli «giftige». Dette kan føre til at vi blir bundet til mennesker på en ugudelig måte.

I dette kurset vil vi se på hvordan Gud kan bringe helbredelse til smerte som er forårsaket av vanskelige relasjoner, og hvordan vi kan bli fri fra konsekvensene av gale relasjoner i fortiden.

Undervisningen starter fredag kveld og avsluttes lørdag kveld. Det er mulig å overnatte til søndag, få en god frokost og ha tid til å være i stillhet med Gud på formiddagen.

P R A K T I S K I N F O R M A S J O N:

Påmelding: Kontakt oss på epost sjb@ellel.no eller ring kontoret på tlf. 37 96 99 00.

Priser:

A. Priser for de som melder seg på hele kursserien Explore A:

Pris kr. 1 950,- pr. måned i 10 måneder, som inkluderer følgende:
Kursavgift, måltider, overnatting etter eget valg (avhengig av tilgjengelighet på rom), egen gruppe under Explore kursene, overnatting til søndag med god frokost og egen tid med Herren frem til kl. 12.00. Siste kurshelg «Forbedertrening» er også kun for de som tar hele kursserien.

Prisen forutsetter bindende kontrakt om månedlige betaling fra og med september 2023, til og med juni 2024.

B. Priser for enkeltkurs i Explore A:
Kursavgift og måltider: kr. 1 700,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Ønsker du overnatting har vi 2 romkategorier:
1) Overnatting i 2-3 mannsrom med eget bad: kr. 600,-
2) Overnatting i enerom med felles bad: kr. 800,- (NB. Vi har svært få enerom).

I tillegg kommer overnatting til søndag for de som ønsker, der en kan nyte en deilig frokost og ha egen tid sammen med Herren. Tilleggsavgift kr. 350,-.

For de som overnatter i 2-3 mannsrom har vi skjermbrett tilgjengelig.