Kraften i tilgivelse
Dato: 27/10/23 18:00 – 29/10/23 12:00

Sted: Ellel Grosås Senter

Undervisning:  Norske undervisere

 

Velkommen til Ellels modulskole Explore A som begynner i september 2023 og avsluttes i juni 2024. Dette er en unik sjanse til å delta på en livsforvandlende reise der Gud kan få arbeide i ditt liv gjennom 10 helger med undervisning, lovsang, forbønn, kreativitet, gruppesamtaler og mye mer!

Tredje kurs i serien har tittelen KRAFTEN I TILGIVELSE

Da Jesus hang på korset ba Han: «Far, tilgi dem», og med dette ga Han oss en kraftfull nøkkel til gjenopprettelse fra fortidens smerte. For å ta imot sann frihet trenger vi ikke bare å motta Guds tilgivelse for våre egne syndige handlinger, men vi må også tilgi alle som har såret oss, uansett hvor vanskelig det kan være.

I dette kurset vil vi prøve å forstå og anvende dette viktige prinsippet i Guds rike. Vi vil utforske den skaden som kan oppstå der tilgivelse mangler og det er bitterhet og dømmende holdninger i vårt hjerte. Vi vil se på hvordan vi kan møte utfordringene det er ved å bruke denne nøkkelen. Dette viktige temaet deles opp i 4 hovedprinsipper, og vi ser grundig på hvert enkelt av dem. Vi setter søkelys på hvor sentralt dette med tilgivelse er for at vi skal ha det godt - ikke bare åndelig, men også følelsesmessig og til og med fysisk.

Gjennom dette kurset vil det bli mulighet til personlig tid med Herren der Han kan helbrede og gjenopprette fra skade som mangel på tilgivelse kan ha påført oss. Gud vil åpne en vei til sann og vedvarende helbredelse.

Undervisningen starter fredag kveld og avsluttes lørdag kveld. Det er mulig å overnatte til søndag, få en god frokost og ha tid til å være i stillhet med Gud på formiddagen.

P R A K T I S K I N F O R M A S J O N:

Påmelding: Kontakt oss på epost sjb@ellel.no eller ring kontoret på tlf. 37 96 99 00.

Priser:

A. Priser for de som melder seg på hele kursserien Explore A:

Pris kr. 1 950,- pr. måned i 10 måneder, som inkluderer følgende:
Kursavgift, måltider, overnatting etter eget valg (avhengig av tilgjengelighet på rom), egen gruppe under Explore kursene, overnatting til søndag med god frokost og egen tid med Herren frem til kl. 12.00. Siste kurshelg «Forbedertrening» er også kun for de som tar hele kursserien.

Prisen forutsetter bindende kontrakt om månedlige betaling fra og med september 2023, til og med juni 2024.

B. Priser for enkeltkurs i Explore A:
Kursavgift og måltider: kr. 1 700,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Ønsker du overnatting har vi 2 romkategorier:
1) Overnatting i 2-3 mannsrom med eget bad: kr. 600,-
2) Overnatting i enerom med felles bad: kr. 800,- (NB. Vi har svært få enerom).

I tillegg kommer overnatting til søndag for de som ønsker, der en kan nyte en deilig frokost og ha egen tid sammen med Herren. Tilleggsavgift kr. 350,-.

For de som overnatter i 2-3 mannsrom har vi skjermbrett tilgjengelig.