Kreativitet og helbredelse
Dato: 07/03/25 17:00 – 09/03/25 12:00

Sted: Ellel Grosås Senter

 

Velkommen til Ellels modulskole Explore B som begynner i september 2024 og avsluttes i juni 2025. Dette er en unik sjanse til å delta på en livsforvandlende reise der Gud kan få arbeide i ditt liv gjennom 10 helger med undervisning, lovsang, forbønn, kreativitet, gruppesamtaler og mye mer!

Syvende kurs i serien har tittelen KREATIVITET OG HELBREDELSE

Kreative uttrykk er rundt oss på alle sider, ikke bare gjennom kunst, men gjennom ingeniørkunst, vitenskap og matematikk også. Vi er skapt i Guds bilde. Han er skaperen, og Han har skapt oss alle kreative. Vår menneskelige ånd blomstrer når vi er i stand til å uttrykke det vi har i vårt indre gjennom kreativ utfoldelse.

Når vi tillater å uttrykke noe av det som er i vårt indre i en trygg familie-atmosfære, så åpner det dører til Guds helbredelse når vi lar Ham komme inn til dypet i vårt hjerte, der ord ikke er nok for å uttrykke smerte som vi kanskje for lenge siden har glemt.

I dette kurset utforsker vi gleden ved å være kreativ på en ikke-truende måte. Du kan få prøve mange ulike kreative aktiveteter, og det er ingen krav om å få til noe eller presentere noe. Men du kan bli overrasket over hva du kan oppnå med vårt kreative teams oppmuntring og rettledning.

Med hjerte til hjerte undervisning og masse tid til å dukke ned i ulike kreative aktivteter, er dette ikke så mye et kurs, men en erfaring av Gud!

P R A K T I S K I N F O R M A S J O N:

Påmelding: Kontakt oss på epost sjb@ellel.no eller ring kontoret på tlf. 37 96 99 00.

Priser:

A. Priser for de som melder seg på hele kursserien Explore B:

Pris kr. 1 950,- pr. måned i 10 måneder, som inkluderer følgende:
Kursavgift, måltider, overnatting etter eget valg (avhengig av tilgjengelighet på rom), egen gruppe under Explore kursene, overnatting til søndag med god frokost og egen tid med Herren frem til kl. 12.00. Siste kurshelg «Forbedertrening» er også kun for de som tar hele kursserien.

Prisen forutsetter bindende kontrakt om månedlige betaling fra og med september 2024, til og med juni 2025.

B. Priser for enkeltkurs i Explore B:
Kursavgift og måltider: kr. 1 700,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Ønsker du overnatting har vi 2 romkategorier:
1) Overnatting i 2-3 mannsrom med eget bad: kr. 600,-
2) Overnatting i enerom med felles bad: kr. 800,- (NB. Vi har svært få enerom).

I tillegg kommer overnatting til søndag for de som ønsker, der en kan nyte en deilig frokost og ha egen tid sammen med Herren. Tilleggsavgift kr. 350,-.

For de som overnatter i 2-3 mannsrom har vi skjermbrett tilgjengelig.