Menn for Kristus
Dato: 19/04/24 18:00 – 21/04/24 14:00

Sted: Ellel Grosås Senter

Undervisning: Norske undervisere

 

Mange menn ligger nede, - av ulike årsaker. Det kan være livskriser, nederlag og depresjoner, kanskje avhengighet eller helseplager. Men uansett årsak så opplever du som mann at livet blir rutinepreget, tidvis uten mening og retning, og kanskje livet blir en kamp om å overleve. En stor andel menn finner ikke sin plass i en tradisjonell menighetsammenheng, og vi trenger derfor å bygge alternative arenaer som kan kommunisere med menn - om det som er viktig for menn.
Vi trenger arenaer hvor vi kan gjenkjenne sårbarhet og ting vi sliter med. Vi har behov for fellesskap og støtte fra andre menn, hvor vi kan dele liv og spise god mat sammen. Hvor vi kan senke skuldre, og ha plass for både latter og alvor. Ikke minst trenger vi en arena hvor vi kan tennes i brann, og vokse i større kjennskap til Jesus, slik at vi kan reise oss for de mennesker som er rundt oss, samt i det oppdrag Gud har betrodd oss.
Dette er en helg med kombinasjon av ærlig og livsnær undervisning, fellesskap, og gode måltider. Vi berører temaer som – hvem vi er/skapt til, følelser, lederskap, sex, gjenopprettelse, samt hvordan leve som en oppreist mann med Jesus. Det legges opp til også noe alternativ uteaktivitet, blant annet med en bålsamling siste kvelden, så ta med bekledning for dette. Helgen vil først og fremst være en møteplass for menn, for oppmuntring, inspirasjon og vennskap, og det vil også gis rom for personlig samtale/betjening.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER
Pris kr. 1800,- som inkluderer kurs og alle måltider. Overnatting kommer i tillegg.

Overnatting:
To og tremannsrom med eget bad: kr. 800,-
Tillegg for enkeltrom med felles bad: kr. 300,- (NB: Vi har svært få enkeltrom).

Påmelding snarest. Påmeldingen sendes til sjb@ellel.no, eller kontakt oss på telefon 37 96 99 00

Bildetekst: Image by bedneyimages on Freepik