Overvinne følgene av avvisning og svik
Dato: 24/11/23 18:00 – 26/11/23 12:00

Sted: Ellel Grosås Senter

Undervisning:  Norske undervisere

 

Velkommen til Ellels modulskole Explore A som begynner i september 2023 og avsluttes i juni 2024. Dette er en unik sjanse til å delta på en livsforvandlende reise der Gud kan få arbeide i ditt liv gjennom 10 helger med undervisning, lovsang, forbønn, kreativitet, gruppesamtaler og mye mer!

Fjerde kurs i serien har tittelen OVERVINNE FØLGENE AV AVVISNING OG SVIK

I møte med avvisning og svik kan vi bli skadet i hjerte og sinn. Det kan gjennomsyre mange deler av vårt liv, og vi kan streve med frykt, utrygghet og relasjonsproblemer på grunn av dette. Avvisning og svik kan ødelegge vår tillit og tro på andre, oss selv og til og med Gud. Og vi kan føle oss isolerte og usikre.

Men Bibelen lærer oss at vi er elsket uten betingelser, akseptert som vi er og en viktig del av Guds familie! Der kan vi få høre til og være fri til å være oss selv. Følelser av utilstrekkelighet, skyld eller skam kan holde oss tilbake fra å omfavne Guds sannhet om oss, og vi søker ofte å beskytte våre hjerter fra ytterligere avvisning og svik.
I dette kurset vil vi utforske hvordan avvisning først kom inn i verden, og hvilke konsekvenser avvisning har for oss. Når vi opplever avvisning, kan vi danne forvrengte oppfatninger om oss selv, om andre og til og med om Gud. Og viktigst av alt, vi vil se på hvordan Guds kjærlige aksept og sannhet kan forvandle våre liv. Gud kan gjenopprette oss slik at vi igjen kan erfare trygghet og fred!

Undervisningen starter fredag kveld og avsluttes lørdag kveld. Det er mulig å overnatte til søndag, få en god frokost og ha tid til å være i stillhet med Gud på formiddagen.

P R A K T I S K I N F O R M A S J O N:

Påmelding: Kontakt oss på epost sjb@ellel.no eller ring kontoret på tlf. 37 96 99 00.

Priser:

A. Priser for de som melder seg på hele kursserien Explore A:

Pris kr. 1 950,- pr. måned i 10 måneder, som inkluderer følgende:
Kursavgift, måltider, overnatting etter eget valg (avhengig av tilgjengelighet på rom), egen gruppe under Explore kursene, overnatting til søndag med god frokost og egen tid med Herren frem til kl. 12.00. Siste kurshelg «Forbedertrening» er også kun for de som tar hele kursserien.

Prisen forutsetter bindende kontrakt om månedlige betaling fra og med september 2023, til og med juni 2024.

B. Priser for enkeltkurs i Explore A:
Kursavgift og måltider: kr. 1 700,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Ønsker du overnatting har vi 2 romkategorier:
1) Overnatting i 2-3 mannsrom med eget bad: kr. 600,-
2) Overnatting i enerom med felles bad: kr. 800,- (NB. Vi har svært få enerom).

I tillegg kommer overnatting til søndag for de som ønsker, der en kan nyte en deilig frokost og ha egen tid sammen med Herren. Tilleggsavgift kr. 350,-.

For de som overnatter i 2-3 mannsrom har vi skjermbrett tilgjengelig.