Overvinne frykt og angst
Dato: 03/05/24 18:00 – 05/05/24 12:00

Sted: Ellel Grosås Senter

Undervisning:  Norske undervisere

 

Velkommen til Ellels modulskole Explore A som begynner i september 2023 og avsluttes i juni 2024. Dette er en unik sjanse til å delta på en livsforvandlende reise der Gud kan få arbeide i ditt liv gjennom 10 helger med undervisning, lovsang, forbønn, kreativitet, gruppesamtaler og mye mer!

Niende kurs i serien har tittelen OVERVINNE FRYKT OG ANGST

Frykt og angst blir stadig mer utbredt, og for mange er dette lammende følgesvenner i livet.

I dette kurset vil vi se på disse sammensatte problemene og undersøke røttene til frykt og angst. Vi vil se hvordan menneskelige løsninger ofte er langt fra perfekte, og hvordan de noen ganger også kan virke mot sin hensikt.

Vi kan utvikle vrangforestillinger om hvordan Gud ser på oss i våre vanskeligheter og kamper. I stedet for å søke Herren i vår nød, finner vi våre egne måter å håndtere og kontrollere vårt liv for å unngå ubehaget og svakheten som frykt fører med seg.

Gjennom kurset vil vi dele hvordan Herren lengter etter å vise oss den friheten vi kan få når vi lærer å stole på Ham. Vi kan gi alle våre bekymringer til Herren. Han vil lede oss til sannheten om hvem Han virkelig er – vårt sterke tilfluktsted, vår trygge klippe, ankerfestet for vårt hjerte.

Undervisningen starter fredag kveld og avsluttes lørdag kveld. Det er mulig å overnatte til søndag, få en god frokost og ha tid til å være i stillhet med Gud på formiddagen.

P R A K T I S K I N F O R M A S J O N:

Påmelding: Kontakt oss på epost sjb@ellel.no eller ring kontoret på tlf. 37 96 99 00.

Priser:

A. Priser for de som melder seg på hele kursserien Explore A:

Pris kr. 1 950,- pr. måned i 10 måneder, som inkluderer følgende:
Kursavgift, måltider, overnatting etter eget valg (avhengig av tilgjengelighet på rom), egen gruppe under Explore kursene, overnatting til søndag med god frokost og egen tid med Herren frem til kl. 12.00. Siste kurshelg «Forbedertrening» er også kun for de som tar hele kursserien.

Prisen forutsetter bindende kontrakt om månedlige betaling fra og med september 2023, til og med juni 2024.

B. Priser for enkeltkurs i Explore A:
Kursavgift og måltider: kr. 1 700,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Ønsker du overnatting har vi 2 romkategorier:
1) Overnatting i 2-3 mannsrom med eget bad: kr. 600,-
2) Overnatting i enerom med felles bad: kr. 800,- (NB. Vi har svært få enerom).

I tillegg kommer overnatting til søndag for de som ønsker, der en kan nyte en deilig frokost og ha egen tid sammen med Herren. Tilleggsavgift kr. 350,-.

For de som overnatter i 2-3 mannsrom har vi skjermbrett tilgjengelig.