AVLYST Restoration Week – Gjenopprettede liv
Dato: 10/06/20 18:00 – 17/06/20 14:00

Sted: Ellel Grosås Senter

Undervisning: David Cross fra Ellel England

David Cross er med i lederskapet i Ellel Ministries internasjonalt. Han har lang erfaring og er en dyktig og inspirerende underviser.

 

Hovedfokus for dette kurset er at du skal kunne motta helbredelse og gjenopprettelse fra Gud.
Frykt, avvisning og traumer kan skade vårt indre menneske. Alle trenger vi Guds vern og hans beskyttelse over våre liv. Når dette mangler, kan det gjøre oss utsatt for fiendens angrep og plager.

Disse dagene er en mulighet til å forstå mer av årsakene til vanskeligheter i ditt liv og til å erfare Guds gjenopprettelse. Han ønsker deg helhet og frihet i alle områder av livet så du kan nå din fulle livsbestemmelse og det som er lagt ferdig for deg. Ødelagte bygninger fungerer ikke slik bygningsmannen hadde tenkt. Gjenoppbyggelse, noen ganger helt ned til grunnmuren, kan bringe nytt liv til hele strukturen. Og Gud kan gjenopprette både ånd, sjel og kropp!

De tre første dagene er fokuset på undervisning, med kreative verksted og fellesskap. Søndagen er en fri dag for hvile, med egentid til å la undervisningen synke inn. Den andre halvparten av uken vil inneholde korte undervisninger, med anledning til forbønn etter hver undervisning.

Påmelding:
Kontakt oss på telefon 37969900 eller epost sjb@ellel.no

Priser:
Kr 4500,- som inkluder kursavgift, overnatting og alle måltider.
Pris for ektepar: kr. 8 000,-.
Man kan enten betale hele kursavgiften ved påmelding eller betale et depositum på kr. 1500,- per person. Depositumer refunderes ikke.

Ved avbestilling senere enn 15. mai refunderes ikke kursavgiften.