Unik! – 27.-28. mars 2020 AVLYST PGA VIRUSSITUASJONEN
Dato: 27/03/20 18:00 – 28/03/20 21:00

Sted: Ellel Grosås Senter

Undervisning: Norske undervisere

 

Hvem er jeg? Dette uuttalte spørsmålet er rotfestet dypt i hjertet av mange av oss. Men letingen etter svar kan ha ført oss på gale veier. Gud sier at Han skapte oss og kjenner oss intimt, så hvorfor er det slik at vi ikke virkelig kjenner oss selv?

Vi lever i en tid som krever mye av oss. Vi kan føle at vi er helt uakseptable som vi er når vi ikke klarer å tilpasse oss alle krav. Midt i dette presset er det litt å gi etter for kravene og ubevisst gjemme noe av vår unike personlighet.

Gud skapte hver enkelt av oss forskjellig. Vi er unike, og Han elsker og bekrefter oss alle. Men det kan være vanskelig å tro det, for vi kan ha mistet noe av oss selv ved å kapitulere for andres ideer.

Med Guds hjelp vil vi gjennom dette kurset prøve å finne sannheten om hvem Gud skapte oss til å være, forkaste vår falske identitet og finne en varig trygghet i at vi er elsket, tilgitt og akseptert av Gud.

Kurs 8 i Explore B serien.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER:
Påmelding til pv@ellelnorge.no eller tlf. 379 69 900.

Priser:
Kursavgift kr. 800,- og måltider kr. 600,-. Tilsammen kr. 1400,-. Evt. overnatting kommer i tillegg.

Overnatting:
To eller tremannsrom med eget bad: kr. 500,-
Tomansrom uten eget bad: kr. 400,-
Enerom uten bad: kr. 500,-

Kurset avsluttes lørdag kveld. Det er mulighet for å overnatte til søndag og nyte en deilig søndagsfrokost og ha stille tid med Gud. Pris kr. 300,-.